Oglinda inteligentă te ajută să încerci machiaje înainte să le cumperi

Oglinda inteligentă te ajută să încerci machiaje înainte să le cumperi
George Stanciu
George Stanciu
12:03 12.01.2017

Compania ce a creat primul dressing virtual revine și îți oferă sprijin când vine vorba de cumpărat machiaje.

Companiile FaceCake și Element Electronics au creat o oglindă ce folosește o serie de camere foto și lumini încorporate pentru a crea o experiență de realitate augmentată pentru chipul tău.

Oglinda inteligentă folosește setul de camere foto pentru a surprinde imagini ale feței, în timp ce software-ul de realitate augmentată integrat în aceasta le permite utilizatorilor să încerce machiaje în timp real. Asta include produsele cosmetice pe care deja le ai, pentru a evita combinații ciudate, dar și produse pe care încă nu le ai în trusă, pentru a le putea încerca înainte să le cumperi, arată digitaltrends.com.

De asemenea, oglinda este capabilă să îți facă recomandări personalizate de produse, dar poate fi folosită și pentru a distribui imaginile rezultate pe conturile de social media.

Pe lângă oferirea de mostre virtuale de machiaje, oglinda folosește senzorii încorporați pentru a detecta lumina din cameră, deoarece machiajul văzut în lumină naturală și în lumină artificială poate avea mici diferențe. Setul de LED-uri ajută la crearea unui preview ideal în ceea ce privește machiajele aplicate.

”Suntem bucuroși să avem un parteneriat cu Element Electronics pentru a aduce oglinda viitorului în casele oamenilor”, arată Linda Smith, fondator și CEO al FaceCake.

Cele două companii speră să poată începe vânzarea oglinzilor inteligente la primăvară. Detalii cu privire la prețul acestei oglinzi încă nu au fost făcute publice. Cu toate acestea, Element Electronics este cunoscută ca fiind o firmă de electronice de buget, astfel că parteneriatul dintre aceștia și FaceCake ar putea rezulta într-un produs cu un preț mai mic decât al celor deja existente pe piață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI