Oferte eMAG: Reduceri în ultimele zile ale săptămânii

Oferte eMAG: Reduceri în ultimele zile ale săptămânii

Reduceri eMAG și oferte sunt din belșug în acest final de săptămână, iar în rândurile de mai jos am selectat câteva produse cu prețuri bune care ne-au atras nouă atenția.

Din păcate, nu este vorba despre o campanie specială de reduceri eMAG, așa că nu sunt oferte eMAG la toate produsele din ofertă, dar există destule promoții încât să găsești ceva ce îți trebuie sau ceva ce ai avea nevoie. Catalogul întreg este disponibil AICI.

Un HDD extern e una dintre cele mai bune soluții de backup, mai ales dacă ești de părere că serviciile de tip cloud sunt, pur și simplu, calculatorul altcuiva. Noi am găsit un HDD Seagate care are un aspect foarte plăcut și un spațiu de stocare generos, de 1TB. Se conectează la PC prin USB 3.0, pentru transfer de date rapid, și e la reducere la eMAG. Îl poți cumpăra de AICI.

O consolă de gaming alungă plictiseala, îți ține mintea ocupată și reflexele agere. În lista cu reduceri eMAG am găsit un Playstation 4 Slim cu un preț foarte bun. Are o capacitate de stocare de 500 de GB și nu e doar un gadget pentru jocuri: sistemul de operare e compatibil cu aplicații de genul Youtube sau Netflix, pentru a-ți asigura tot entertainmentul de care ai avea nevoie. Poți cumpăra consola PS4 Slim la reducere, de la eMAG, folosind ACEST link.

Paza bună ferește primejdia rea, spune o vorbă din popor, iar o cameră video pentru mașină te poate scoate din niște situații incomode sau te poate face vedetă pe Youtube. Noi am găsit un model cu dimensiuni reduse, rezoluție full HD și lentilă wide. Are stabilizator optic de imagine, ca să nu tremure la orice hârtoapă, și vine la pachet cu un card microSD de 8GB de la Kingston. E la reducere la eMAG și o poți cumpăra de AICI.