O nouă supermașină electrică ar putea intra pe piață în curând

O nouă supermașină electrică ar putea intra pe piață în curând

Mașinile electrice devin din ce în ce mai vizibile, iar o supermașină electrică marca Pininfarina ar putea aduce o schimbare importantă pe piață.

Vestea vine din partea producătorului indian de automobile, Mahindra. Compania are de gând să intre pe două piețe importante, atât pe cea americană, cât și pe cea chineză, propunând o supermașină electrică, aceasta urmând să aibă un design marca Pininfarina.

mahindra pininfarina supermașină electrică

Directorul companiei, Anand Mahindra, a discutat cu jurnaliștii la Salonul Auto de la Seul, arătând că planurile pentru vehicul sunt reale, dar și că acesta va purta sigla Pininfarina.

”Explorăm acum potențialul de realizare a unei supermașini electrice, care ar urma să fie produsă sub brandul Pininfarina. În mod sigur, vom dori să intrăm pe piața din Statele Unite cu aceasta”, a adăugat Mahindra, citat de carscoops.com.

mahindra pininfarina supermașină electrică

Compania Mahindra a cumpărat brandul Pininfarina acum doi ani, pentru suma de 28,1 milioane de dolari. Aceștia vor să atace cele două mari piețe pentru cumpărătorii de mașini, iar decizia de a aduce în China și în SUA un astfel de automobil îndrăzneț ar putea fi una potrivită.

Mahindra este de părere că decizia companiei este în temă cu unul dintre cântecele lui Frank Sinatra, artistul cântând despre faptul că dacă reușești în SUA, poți reuși oriunde. Aceasta este și convingerea directorului Mahindra, care consideră că ideea de vânzare a unor mașini în Statele Unite te motivează să fii extrem de competitiv.

mahindra pininfarina supermașină electrică

Momentan, nu există detalii concrete despre supermașina Mahindra, dar este posibil ca aceasta să împrumute elemente de design de la conceptul H2 Speed, prezentat de Pininfarina la Salonul Auto de la Geneva, din 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: