O fetiță confundă un boiler de pe stradă cu un robot, iar reacția ei este adorabilă

O fetiță confundă un boiler de pe stradă cu un robot, iar reacția ei este adorabilă

Cum tehnologia se extinde tot mai mult, inclusiv în viețile mini-adulților, apariția ei începe să afecteze percepția celor mici cu privire la lumea înconjurătoare, iar videoclipul devenit viral nu face decât să ne confirme acest lucru.

O fetiță pe nume Rayna confundă un boiler de pe stradă cu un un robot, iar reacția ei de fericire și acceptare a mașinăriei ne arată că, probabil, ar trebui să avem și noi o altă abordare când vine vorba despre tehnologie. Știu că filmele precum Terminator sau seria Westworld ne arată o față întunecată a expansiunii roboților și efectele dăunătoare ale apariției acestora, dar lucrurile nu sunt într-atât de banale. De la începutul anului, sau chiar de anul trecut, telefoanele au început să ne „atace” (amintim aici de explozia Samsung Galaxy Note 7), la fel și cuptoarele cu microunde, și poate că e doar o chestiune de timp până când deschizătoarele electrice de conserve se vor răzvrăti și ele împotriva noastră.

Dar video-ul adorabil cu Rayna ne arată că lucrurile nu sunt pierdute și că putem avea și relații pașnice cu roboții. Poate că atunci când mașinăriile se vor răzvrăti o vor face doar pentru a găsi un unghi mai bun din care să ne îmbrățișeze, sau poate că nu. În orice caz, confuzia copilei care crede că îmbrățișează un robot, dar nu face decât să ia în primire un boiler, ne arată că imaginea copiilor cu privire la aceste mașinării este, în general, una pozitivă. Fetița decide că cea mai bună modalitate de a relaționa cu sărmana invenție din metal este de a-i spune în mod repetat „Te iubesc” și de a o îmbrățișa.

Partea negativă a acestei întâlniri este că mașinăria stă impasibilă la declarațiile copilei, ca un antierou dintr-o telenovelă care nu se lasă mișcat de orice gest profund de iubire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: