Noul Turing Phone Appassionato are un preț exagerat pentru specificațiile sale

Noul Turing Phone Appassionato are un preț exagerat pentru specificațiile sale

După ce și-au dezamăgit un pic publicul amator de telefoane de top, cei de la Turing Phone își încearcă din nou norocul cu modelul Appassionato.

Dacă vi se pare că cel mai nou iPhone sau Galaxy S are un preț exagerat, înseamnă că nu ați auzit de Turing Phone. O companie mai puțin cunoscută și-a încercat acum doi ani norocul în domeniul smartphone-urilor cu un gadget atrăgător ce folosea materiale premium. Din păcate, a înregistrat numeroase amânări până la lansarea oficială și nici măcar nu a ajuns pe piață cu sistemul de operare Android. Acela a fost unul dintre puținele dispozitive terțe livrate cu Sailfish OS. Trăgând linie, a fost un eșec.

Asta nu înseamnă însă că micul producător se descurajează și renunță la acest spectru de activități. În schimb, a făcut echipă cu chinezii de la TCL pentru a-și lansa cel de-al doilea smartphone cu numele Appassionato. Dacă TCL vă este cunoscut se datorează faptului că sunt deținătorii brandului BlackBerry și au lansat deja un smartphone cu sigla companiei canadiene.

Revenind la Turing Phone Appassionato, gadgetul este realizat dintr-un aliaj foarte rezistent patentat de producător cu numele Liquidmorphium. În plus, pentru o protecție suplimentară și un aspect premium, este acoperit cu un strat din fibră de carbon cu aspect ceramic. Pe lângă specificațiile hardware, cea mai importantă noutate este prezența asistentului virtual Sir Alan. Acesta este un asistent virtual capabil cu abilități de concierge. Va putea să ofere sugestii de lifestyle și business atât prin intermediul unor oameni, cât și a unor algoritmi de inteligență artificială.

Dotările hardware nu sunt cunoscute în totalitate, dar a fost făcut public faptul că va folosi un procesor Snapdragon 820 de generație trecută. Va avea un cititor de amprente, iar ecranul va fi acoperit cu un strat de cristal-safir ultra rezistent. Prețul de start pentru Turing Phone Appassionato va fi de 1100 de dolari când se lansează în luna septembrie a acestui an. O versiune premium intitulată Appassionato GX8 va sări până la 1600 de dolari. Rămâne să vedem dacă parteneriatul cu TCL va fi unul productiv pentru Turing Phone.

Citește și: