Noul Razer Blade Pro devine mai rapid și se aude mai bine cu THX

Noul Razer Blade Pro devine mai rapid și se aude mai bine cu THX

Într-o perioadă în care vânzările de laptopuri continuă să scadă, Razer Blade Pro include o serie stufoasă de motive de achiziție.

Amatorii de performanță extremă într-un pachet ultraportabil pot face de câțiva ani o investiție semnificativă într-un laptop Razer. Similare de la exterior cu liniile de design ale unui MacBook, aceste sisteme sunt cât se poate de originale la interior și includ cipuri grafice mai rapide decât orice sistem Apple actual.

Sistemele Razer Blade au fost din totdeauna dedicate gamerilor și creatorilor de conținut, dar noul Razer Blade Pro duce abilitățile acestor sisteme la un cu totul alt nivel. Acesta este actualul vârf de gamă al companiei, arată impecabil, dar mai impresionant este modul în care se mișcă. Incorporează cele mai noi procesoare Intel Kaby Lake și, mai mult decât atât, este primul notebook certificat THX. Această distincție este una foarte importantă, mai ales pentru cei care își doresc o experiență video și audio impecabilă în deplasare.

În funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție, notebook-ul cu diagonală de 17,3 inci vine la pachet cu un procesor overclockabil Intel Core i7 – 7820HD tactat nativ la 2,9 GHz. Pachetul este completat de 32GB RAM cu un timing de 2667 MHz, un salt important de la 2133 MHz în vechea versiune. Gamerii se vor bucura cu siguranță de prezența GPU-ului GeForce GTX 1080 în pachet.

În ceea ce privește certificarea THX Mobile Certificiation, aceasta a fost dedicată în trecut telefoanelor mobile și tabletelor de top și face referire în egală măsură la calitatea experienței vizuale și audio. Ecranul a fost calibrat și testat pentru acuratețe a culorilor, rezoluție și redare de conținut video exact cum și-a dorit creatorul clipurilor video. Ieșirea audio este de asemenea certificată THX pentru voltaj de ieșire, răspuns în frecvență, distorsiuni, raport semnal-zgomot și interferențe.

Prețul pentru această bijuterie multimedia este de 4000 de dolari, deci s-ar putea să nu ajungă în mâinile multor utilizatori când se va lansa luna viitoare.

Citește și: