Noul Peugeot 308 2018 a fost dezvăluit într-o imagine oficială

Noul Peugeot 308 2018 a fost dezvăluit într-o imagine oficială

Modelul Peugeot 308 2018 a fost dezvăluit oficial de către producător și aduce o serie de schimbări de design ale caroseriei.

Peugeot spune despre noul model 308 2018 că este cel mai avansat și mai îndrăzneț model creat până acum. Acesta vine cu o serie de schimbări importante, iar diferențele față de noul stil se văd destul de bine. Mașina vine și cu un nou sistem de propulsie dar și cu conectivitate touchscreen, fiind adaptat nevoilor din prezent.

Peugeot 308 2018 va fi disponibil la vânzare în Europa începând cu septembrie 2017, dar producătorul nu a oferit o dată exactă pentru disponibilitatea noului model. Acesta vine cu un redesign al grilei radiatorului, dar și cu faruri LED pentru condusul pe timp de zi.

Nici interiorul nu rămâne neschimbat, astfel că avem parte de o nouă unitate centrală de infotainment, care vine cu navigare 3D prin satelit, dar și cu grafică îmbunătățită.

peugeot 308 2018

Modelul anterior de Peugeot 308 a primit cinci stele atât de la ANCAP, cât și de la EuroNCAP, iar producătorul susține că a îmbunătățit sistemele de siguranță ale modelului 2018. Acesta ar urma să aibă sistemul folosit deja pe noul 3008.

Peugeot 308 2018 va veni cu opt sisteme de siguranță de ultimă generație, inclusiv Active Safety Brake și Active Lane Departure Warning, un sistem care te avertizează dacă părăsești banda de rulare.

Peugeot 308 2018 este primul model care vine cu motorul diesel Blue HDi 130 S&S, un motor cu patru cilindri cu control al emisiilor atât la sursă cât și la evacuare. Motorul este disponibil cu o cutie de viteze automată, EAT8, de nouă generație, scrie practicalmotoring.com.au.

Așteptăm să vedem mai multe detalii despre automobil, dar și despre prețurile de pornire pentru diversele variante care vor fi oferite.

Citește și:
Etichete: