Noul iPhone SE ar putea ajunge pe piață în curând, contrar așteptărilor

Noul iPhone SE ar putea ajunge pe piață în curând, contrar așteptărilor

Cu toate că Apple s-a concentrat îndeosebi pe telefoane de top, asta nu înseamnă că iPhone SE a dispărut în neant.

Apple a avut în ultimii ani intenția de a lansa și telefoane mai ieftine decât cele de top, pe care nu toți și le permit, astfel încât să se poată adresa unui segment și mai mare de piață. Astfel de telefoane sunt cele pe care acum le cunoaștem ca iPhone 5c sau iPhone SE. Într-adevăr, smartphone-urile acestea nu s-au bucurat de același succes precum flagship-urile.

Tocmai de aceea, n-a fost o mare surpriză când s-a aflat că iPhone SE ar fi fost tras pe linie moartă, dar se pare că lucrurile nu stau tocmai așa. Conform unor informații venite din piață, preluate și de ubergizmo.com, Apple ar putea aduce pe piață un nou model SE, iar acesta ar putea fi dezvăluit chiar la finele lui august, când se preconizează că ar putea avea loc un eveniment de dezvăluire.

Autorul articolului spune că informația a fost primită dintr-o sursă nouă, care nu are un istoric al informațiilor, dar ar fi de încredere. Firește, trebuie să tratăm vestea cu un dram de scepticism, însă putem ține cont că este prima dată când aflăm că Apple ar avea în lucru un nou iPhone SE.

În urmă cu un an, analistul Ming-Chi Kuo, specializat pe compania Apple, afirma că iPhone SE nu va primi un upgrade în prima parte a anului 2017, iar asta s-a adeverit. Cu toate acestea, respectivul nu a făcut o predicție și pentru a doua jumătate a lui 2017, iar acum rămâne să vedem ce planuri are compania.

Citește și: