BlackBerry Mercury promite un design impresionant și diferit

BlackBerry Mercury promite un design impresionant și diferit

BlackBerry Mercury, ce va face parte dintr-o nouă generație de device-uri, create alături de TCL Communications, este aproape de a fi dezvăluit.

Un acord de licențiere pe termen lung a fost semnat între cele două companii, astfel încât TCL să se ocupe de design, producție, vânzare și suport tehnic pentru noile BlackBerry.

Cu puțin timp înaintea CES 2017, TCL a promis să dezvăluie un nou telefon BlackBerry, care vine cu o viziune nouă asupra brandului, ce se va reflecta în următoarea generație de telefoane.

Următorul telefon, BlackBerry Mercury, va beneficia de binecunoscuta tastatură fizică QWERTY, dar va avea, de asemenea, și margini curbate și butoane de navigare integrate în ecran. În plus, tasta Space de pe tastatura fizică va beneficia și de un scanner de amprentă, pentru securitate sporită.

Zvonurile anterioare cu privire la noul telefon, care va fi, cel mai probabil, modelul DTEK70, sau Mercury, arată specificații destul de bune. Astfel, ecranul va avea o diagonală de 4,5 inci și un procesor Qualcomm, ce va rula la frecvența de 2GHz. De asemenea, smartphone-ul va avea 3GB de memorie RAM și va oferi utilizatorilor 32GB de memorie internă, arată mobilesyrup.com.

Viitorul BlackBerry Mercury nu se lasă mai prejos nici când vine vorba de camerele foto. Astfel, camera principală va avea un senzor de 18 megapixeli, în timp ce camera secundară va beneficia de un senzor de 8MP.

Steve Cistulli, președintele și managerul general al TCL Communication în America de Nord, a prezentat un teaser de 4 secunde pe Twitter, spunând că telefonul are un design impresionant și diferit.

TCL are planificat un eveniment media în data de 4 ianuarie și cel mai probabil, la acea dată vor apărea mai mult detalii despre viitorul BlackBerry.