Nokia se pregătește să lanseze pe piața globală noile telefoane

Nokia se pregătește să lanseze pe piața globală noile telefoane

Nokia își pregătește intrarea pe piața globală cu toate modelele de telefoane prezentate deja, iar acestea vor fi disponibile curând.

HMD Global a anunțat că va lansa cele patru telefoane marca Nokia la nivel global, acestea urmând să fie disponibile în 120 de țări. Smartphone-urile, dar și telefonul 3310, ar urma să fie disponibile la vânzare începând cu trimestrul al doilea al acestui an.

Astfel, așa cum relatează și pocketnow.com, Nokia 3, Nokia 6 și Nokia 6, alături de clasicul Nokia 3310, în variantă ”reeditată”, vor fi disponibile pe întregul mapamond.

Un asemenea plan este destul de ambițios pentru HMD Global, pentru că noua companie este, în fapt, un start-up. Firește, purtătorul de cuvânt al companiei menționează că situația este ușor diferită, aceștia având susținere din partea Nokia, dar și a Foxconn.

Într-adevăr, brandul Nokia a fost licențiat către HMD Global, astfel încât aceștia să poată produce telefoane mobile care să poarte legendara emblemă. Pe de altă parte, Foxconn International Holdings se ocupă de producția dispozitivelor. HMD Mobile India, de asemenea, ar urma să producă toate telefoanele chiar în această țară.

Prezența companiei pe piață ar putea însemna o gură de aer pentru fanii smartphone-urilor și ai brandului, mai ales pentru că HMD are de gând să ofere o experiență de Android cât mai pură. Asta înseamnă că telefoanele vor primi actualizări de software extrem de rapid, aceasta având potențialul de a fi un factor determinant pentru persoanele interesate de acest aspect.

Așteptăm să vedem cât de bine vor fi primite noile modele de telefoane, iar cel mai interesant aspect va fi prețul. Având în vedere că telefoanele sunt low-end și mid-range, nu ar trebui să ne așteptăm la prețuri foarte mari pentru smartphone-uri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: