Nokia 9: Noile specificații ne arată că vorbim despre un telefon de top

Nokia 9: Noile specificații ne arată că vorbim despre un telefon de top

Nokia 9 pare a fi una dintre piesele importante ale portofoliului companiei pentru anul 2017, prin prisma specificațiilor. 

HMD Global vrea să pună la punct un portofoliu de telefoane Nokia destul de solid, iar planurile companiei par să se concretizeze, încet dar sigur. După promisiunile companiei de la începutul acestei primăveri, vedem acum și materializarea planurilor, iar acum este vorba de Nokia 9.

Smartphone-ul ar urma să fie vârful de lance al noii game de telefoane Nokia cu Android, având în vedere specificațiile telefonului. Un exemplar de Nokia 9 a ajuns la cei de la FrAndroid, care l-au fotografiat într-o carcasă care îi ascunde majoritatea formelor. Aceștia au avut ocazia să butoneze telefonul timp de aproximativ o oră, iar informațiile au fost preluate și de pocketnow.com.

nokia 9

Se pot vedea câteva elemente de design ale noului Nokia 9, cum ar fi structura metalică cu câteva inserții de plastic. Smartphone-ul are jack de căști, USB-C, difuzoare în partea de jos, dar și taste de navigare capacitive. De asemenea, butonul home este un hibrid, deoarece conține ș un senzor de amprentă integrat. În plus, pe partea din spate a telefonului avem două camere de filmat.

Un test de benchmark ne arată că telefonul Nokia 9, care poartă numele de cod ”Heart”, se folosește de procesorul Qualcomm Snapdragon 835, modelul de top lansat de producător. De asemenea, smartphone-ul vine cu 4GB de memorie RAM, dar și cu 64GB de spațiu de stocare.

Ecranul are o rezoluție QHD și o diagonală de 5,27 inci, iar dispozitivul prezentat reprezintă unul dintre multiplele modele posibile. Este demn de menționat că Nokia 9 vine cu Android 7.1.1 fără adaos de bloatware sau interfețe proprii. Funcțiile camerei, în schimb, sunt asigurate de o aplicație proprie Nokia.

Telefonul ar urma să aibă și încărcare rapidă, datorită tehnologiei Quick Charge 3.0.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: