Nokia 8 Supreme ar putea fi vedeta finlandezilor

Nokia 8 Supreme ar putea fi vedeta finlandezilor

Nokia 8 Supreme ar putea fi punctul-forte al companiei, iar lansarea acestuia ar putea veni mai devreme decât ne așteptam.

Cei ce credeau că după Nokia 6, va mai trece ceva timp până la următoarea lansare, se înșală, având în vedere obiceiul companiei de a lansa un număr semnificativ de modele în fiecare an. Vechile obiceiuri nu dispar, având în vedere că ne așteptăm la 6-7 smartphone-uri lansate doar în acest an.

S-ar putea ca Nokia 6 să-i fi dezamăgit pe cei ce sperau la o revenire în forță a companiei; acest telefon face parte din gama mid-range, având un procesor Qualcomm Snapdragon 430 la bază, alături de 4GB de RAM și un ecran Full HD de 5,5 inci, arată slashgear.com.

Nokia 8 Supreme, pe de altă parte, ar putea fi chiar flagship-ul de acest an al companiei. Acesta se va baza pe un procesor de top de la Qualcomm, fie modelul 821, fie recentul Snapdragon 835. De asemenea, ar putea veni în variante de 4 și 6GB de memorie RAM, iar la capitolul stocare, va oferi 64 sau 128GB. Ecranul este mai mare decât al modelului 6, având o diagonală de 5,7 inci, dar și o rezoluție ridicată, la standarde QHD.

Probabil unul dintre cele mai interesante aspecte cu privire la smartphone-ul Nokia 8 Supreme este camera acestuia. Acesta ar avea o cameră cu senzor de 24MP, cu o structură destul de mare a lentilelor. Nu se compară cu camera de 41MP de pe modelul Lumia 1020, dar viitorul ar putea duce telefoanele în această direcție.

Astfel de detalii nu sunt concretizate momentan, dar ceea ce este sigur este că Nokia are ceva pregătit pentru Mobile World Congress, de la sfârșitul lunii februarie. Dacă va fi vorba despre Nokia 8 Supreme sau despre alt(e) dispozitiv(e), rămâne de văzut.