Nokia 7 și Nokia 8 ar putea fi următoarele smartphone-uri din serie

Nokia 7 și Nokia 8 ar putea fi următoarele smartphone-uri din serie

Nokia 7 și Nokia 8 ar fi deja în lucru, următoarele două telefoane din serie venind cu specificații destul de bune.

Există deja un zvon conform căruia Nokia ar putea colabora din nou cu cei de la Zeiss pentru a oferi o cameră foto de calitate ridicată pentru unul sau mai multe telefoane din serie. Aceasta nu este singura veste pe care o primim din direcția celor de la HMD Global. Conform unor știri din industrie, relatate și de pocketnow.com, ar fi în lucru două noi dispozitive.

Astfel Nokia 7 și Nokia 8 ar fi următoarele smartphone-uri pe care producătorul finlandez le va lansa pe piață. Cei care așteaptă un flagship în adevăratul sens al cuvântului, însă, mai au de așteptat, deoarece noile telefoane nu vor deservi acest segment.

În cel mai bun caz, noile telefoane se vor adresa clienților care caută un smartphone din gama de vârf a segmentului mid-range. Conform surselor, ambele telefoane se vor baza pe un procesor de la Qualcomm, modelul Snapdragon 660.

Nokia 7 ar urma să aibă un ecran mai mic decât modelul 8, bazându-se pe un display cu rezoluție Full HD. În schimb, Nokia 8 ar fi un telefon mai generos, cu rezoluție Quad HD. Din păcate, nu există informații și despre diagonalele fiecărui ecran.

O altă informație interesantă se referă la designul celor două telefoane. Astfel, atât Nokia 7, cât și Nokia 8, ar urma să beneficieze de un cadru metalic. Designul spatelui telefonului, inclusiv designul camerei, ar urma să aibă un aspect nou, de asemenea. În plus, telefoanele vor veni cu funcții precum încărcarea rapidă, senzori de amprentă, dar și camere foto îmbunătățite. Astfel, nu este exclusă ideea de colaborare dintre Nokia și Zeiss, pentru crearea unor camere de calitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: