Noul Nokia 3310 se lansează și într-o variantă 3G

Noul Nokia 3310 se lansează și într-o variantă 3G

Noua variantă de Nokia 3310 e deja pe piață de câteva luni, iar acum telefoanele vor fi disponibile și într-o nouă variantă, cu conectivitate 3G.

În februarie, cei de la HMD Global au bucurat o mulțime de nostalgici după clasicul Nokia 3310, aducând pe piață o variantă modernă a telefonului. Liniile de design s-au păstrat, iar telefonul a fost adus în 2017, cu ecran color, cameră foto, conexiune la internet și alte funcții.

Acum, compania are de gând să sporească încă o dată popularitatea telefonului, lansând o variantă de Nokia 3310 cu conectivitate 3G. Astfel, utilizatorii vor putea folosi aplicații precum Facebook, Twitter și Skype, greu sau imposibil de folosit, în cazul conexiunilor 2G, cu care vine dotat telefonul lansat în februarie.

Telefonul cu modem 3G are dimensiuni ceva mai mari decât ale generației anterioare, astfel că volumul telefonului este cu 13,29%. Noul Nokia are parte de un redesign care ține cont de aspectul ergonomic, astfel că tastele sunt ceva mai distanțate unele de altele, pentru ca experiența de scris să fie ceva mai bună.

Cu toate acestea, durata de viață a bateriei a scăzut considerabil. Cu o conexiune 2G, telefonul era capabil să ofere 22,1 ore de convorbire, în timp ce pe 3G, Nokia 3310 va oferi doar cel mult 6,5 ore de convorbire. Cu toate acestea, în standby, telefonul nou ar urma să aibă o autonomie mai mare, de până la 27 de zile, în comparație cu cele 25,3 zile, la care poate ajunge varianta 2G.

Noul telefon are și o variantă ușor diferită a sistemului de operare, dar și un preț ceva mai mare decât cel al variantei 2G. Nokia 3310 cu 3G ar trebui să se lanseze la jumătatea lui octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: