Noile televizoare Samsung QLED sunt disponibile de acum în România

Noile televizoare Samsung QLED sunt disponibile de acum în România
George Stanciu
George Stanciu
18:17 12.04.2017

Noile televizoare Samsung QLED, care se adresează sectorului premium de pe piață, sunt disponibile de acum și în România.

Aceste televizoare QLED reprezintă o nouă gamă pentru Samsung, iar acestea aduc o calitate sporită a imaginii, în primul rând. Cu toate acestea, există și alte două puncte forte ale televizoarelor, designul și conectivitatea extinsă.

La capitolul imagine, televizoarele beneficiază de o nouă tehnologie, Quantum Dot fără cadmiu. Astfel, display-urile oferă o luminizotate sporită, de până la 2000 de niți, dar redau și 100% din volumul de culori. Contrastul este sporit, iar zonele negre beneficiază de o nuanță puternică.

Smart Hub-ul care vine la pachet cu noile televizoare Samsung QLED beneficiază, de asemenea, de o serie de optimizări. În plus, puteți găsi aici și o nouă aplicație, Smart View, care conectează rapid televizoarele cu smartphone-uri. Compania a optimizat și multitasking-ul pentru televizor, astfel că se poate comuta rapid între diverse activități. Tot la acest capitol putem vorbi și despre telecomandă, prin intermediul căreia poți controla nu doar televizorul, ci și alte dispozitive conectate la acesta.

Samsung mizează și pe design când vine vorba de îmbunătățirile aduse televizoarelor. Acestea beneficiază de sistemul No Gap, pentru o fixare directă pe perete. De asemenea, se pot folosi două tipuri de suport pentru televizoare. Nu în ultimul rând, noile televizoare elimină și cablurile împrăștiate peste tot, deoarece oferă un singur cablu de conectivitate între acestea și dispozitive.

Prețurile sunt pe măsura noilor tehnologii, astfel că avem de-a face cu un interval care pornește de la 9.500 de lei și se oprește la aproximativ 28.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: