01 iun. 2017 | 18:00

Ce se întâmplă dacă arunci un Nintendo Switch de la 300 de metri [VIDEO]

ACTUALITATE
Ce se întâmplă dacă arunci un Nintendo Switch de la 300 de metri [VIDEO]

Nu există smartphone sau laptop care să nu fi fost sacrificat pe altarul științei și tehnologiei într-un test crud de durabilitate menit să le împingă dincolo de limitele decenței. Se pare că a venit și rândul consolelor să pățească același lucru, un Nintendo Switch fiind victima zilei. Acesta a fost aruncat cu ajutorul unei drone de la o înălțime de nu mai puțin de 300 de metri. Ce s-a întâmplat cu el, citim și vedem mai jos.

Dacă smartphone-urile, tabletele sau laptopurile au fost gândite în așa fel încât să fie rezistente la șoc deoarece ele implică utilizarea prin mobilitate, nu același lucru putem spune și despre consolele de jocuri. Indiferent de ce ți-ar plăcea să crezi, ele nu sunt făcute pentru a le scăpa din mână accidental. Pur și simplu nu este gândită o astfel de protecție deoarece ea este irelevantă de vreme ce device-ul stă într-un singur loc, de cele mai multe ori cocoțat lângă televizor.

Nintendo Switch nu se încadrează la categoria ”consolă tradițională” și este compusă și dintr-o parte handheld care este nițel mai mare decât defunctul PlayStation Portable. Dacă ești deținătorul unui Switch vei fi ușurat să afli că ea va supraviețui în caz că o vei scăpa accidental pe geam sau de pe bloc. În urma testului realizat de canalul de Youtube UnlockRiver putem observa că dispozitivul a scăpat în mare parte într-un mod impresionant.

Consola portabilă a aterizat pe joystick-ul stâng care a fost distrus complet însă surpriza a venit atunci când a fost verificată funcționabilitatea restului consolei. Aceasta mergea normal, în parametri, fiind prezente doar câteva zgârieturi pe ecran și pe spate. Acesta e un lucru extraordinar având în vedere că a căzut de la o distanță extrem de mare de sol. În concluzie, e bine să ai grijă de dispozitivele tale de gaming. Însă dacă se va întâmpla să scapi vreodată unul pe geam roagă-te să fie un Nintendo Switch.