Netflix testează un buton care îți permite să sari peste intro

Netflix testează un buton care îți permite să sari peste intro

Netflix aduce o nouă funcție în cadrul platformei, butonul de skip intro având potențialul de a deveni extrem de util.

Atunci când te uiți la câteva episoade din serialul preferat, unul după altul, s-ar putea să te saturi de intro, pe care ajungi să îl înveți pe de rost și să fii mai atent la el decât la serial în sine. Firește, ai posibilitatea să navighezi manual până la timpul la care începe acțiunea, dar de ce să te mai chinui să faci asta, când poți apăsa pe un simplu buton, iar videoul va merge direct acolo unde trebuie, arată ubergizmo.com.

Netflix testează deja o asemenea funcție, cu ajutorul căreia vei putea să treci peste intro-ul episoadelor pe care le urmărești. Se pare că acesta nu este implementat decât pentru un număr redus de seriale, momentan, fiind găsit în producțiile Iron Fist și House of Cards. De asemenea, acesta apare și în cadrul unor producții care nu aparțin Netflix, cum ar fi Mad Men sau The Office.

Butonul pare să funcționeze atât cu intro-urile care apar la începutul serialelor, cât și cu cele care apar după câteva momente de acțiune. Momentan, funcția de skip intro este disponibilă momentan doar pe varianta de calculator a serviciului, nefiind încă observată în cadrul aplicațiilor.

Momentan, Netflix nu a oferit comentarii despre disponibilitatea la scară mai largă a butonului de skip intro, dar nici despre posibilitatea de adăugare a acestuia în cadrul aplicațiilor pentru platformele mobile. Acesta ar putea fi doar una dintre noile funcții pe care site-ul le introduce, având în vedere că aceștia ”efectuează sute de teste în fiecare an pentru a face experiența de utilizare cât mai bună.

Citește și:
Etichete: