Neffos X1 și X1 Max sunt cele mai noi smartphone-uri TP-Link din România

Neffos X1 și X1 Max sunt cele mai noi smartphone-uri TP-Link din România

TP-Link și-a extins portofoliul cu smartphone-uri, iar Neffos X1 și Neffos X1 Max sunt cele mai noi produse care ajung pe piață.

Cei de la TP-Link mizează pe două telefoane cu specificații și prețuri care se adresează sectorului mid-range. Cele două smartphone-uri vin în variante cu ecran de 5 inci, pentru X1, și 5,5 inci, pentru X1 Max. Astfel, ecranul lui X1 vine cu rezoluție HD, în timp ce varianta mai mare beneficiază și de un display Full HD.
neffos x1

Ambele telefoane păstrează aceleași linii de design, iar sub camera principală se află un senzor de amprentă, care promite să deblocheze telefonul în cel mult 0,2 secunde. Și camera promite o declanșare la fel de rapidă, datorită tehnologiei PDAF. Alături de senzorul de 13MP, camerele ar trebui să scoată imagini bune.

neffos x1

Neffos X1 Max mai are un avantaj în comparație cu modelul standard. Acesta vine și cu încărcare rapidă a bateriei. La capitolul acumulatori, modelul X1 propune o baterie de 2250mAh (10 ore timp de convorbire), în timp ce X1 Max oferă o baterie de 3000 mAh (13 ore de convorbire).

neffos x1

Fiecare dintre cele două telefoane se bazează pe un procesor Helio P10 octa-core, dar există diferențe și aici. Astfel, X1 Max are patru nuclee de 2GHz și alte patru de 1,2Ghz, în timp ce X1 oferă patru nuclee de 1,8GHz și patru de 1,0GHz.

Neffos X1 vine în configurații de 2GB RAM și 16GB de spațiu de stocare sau 3GB RAM și 32GB de spațiu de stocare. În paralel, Neffos X1 Max plusează și vine cu 3GB RAM și 32GB de spațiu de stocare, sau 4GB RAM și 64GB de stocare.

neffos x1

Neffos X1 este disponibil începând de astăzi, cu un preț care pornește de la 899 de lei, în timp ce X1 Max va fi disponibil până la finalul acestui trimestru, având un preț de cel puțin 999 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: