Detaliile Moto G5 ajunse online confirmă specificațiile decente

Detaliile Moto G5 ajunse online confirmă specificațiile decente

Producătorii de smartphone-uri au devenit din ce în ce mai ineficienți în privința păstrării secretelor noilor terminale. Astfel, aflăm detaliile noului Moto G5.

După ce a schimbat mai mulți proprietari în ultimii zece ani, Motorola este la această oră o companie Lenovo și promite să lanseze în continuare smartphone-uri atrăgătoare. Se pare că cei de la Lenovo sunt atât de încrezători în noua lor achiziție, încât și-au propus să renunțe complet la telefoane cu brand propriu.

În ultimele luni s-a dezbătut destul de des cu ce noutăți s-ar putea să vină la interval Motorola, iar pe lista lansărilor iminente se numără Moto G5, împreună cu câteva variații cu un nume similar. Mai multe detalii despre Moto G5 se pare că au ajuns online în urmă cu câteva zile, după ce terminalul a apărut în baza de date a unui magazin online. După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, acesta va avea numele de cod XT1672.

Dacă informațiile din imaginea de mai jos se confirmă, Moto G5 se pare că va fi construit în jurul unui ecran de 5 inci cu o rezoluție Full HD. Partea de procesare va fi o combinație între un Qualcomm Snapdragon 430 cu 2GB RAM și o memorie internă de 32GB. În funcție de posibilități, veți putea investi într-un card microSD pentru extinderea spațiului intern de stocare. Nu va lipsi suportul pentru trafic de date prin LTE, bateria va fi de 2800 mAh, iar sistemului de operare preinstalat va fi Android 7.0 Nougat. În privința calității foto/video, camera principală de 13 megapixeli va fi însoțită de o cameră de 5 megapixeli pentru selfie-uri.

La scurt timp după lansarea Moto G5, ne așteptăm ca Moto G5 Plus să fie cap de afiș. Acesta din urmă va avea un design similar cu Moto G5, dar ecranul Full HD va avea o diagonală de 5,5 inci, în timp ce procesorul Snapdragon 625 va avea grijă ca lucrurile să meargă ca unse. Sunt șanse foarte mari ca ambele modele să fie anunțate la MWC 2017 luna viitoare.
moto-g5-specs

 

Citește și: