Noua gamă de monitoare de gaming UlraWide de la LG s-a lansat astăzi

Noua gamă de monitoare de gaming UlraWide de la LG s-a lansat astăzi

LG a lansat o gamă nouă de monitoare de gaming, care include și un display 144Hz IPS 21:9 Curved UltraWide. Noile monitoare sunt disponibile în mai multe versiuni și cuprind un set extins de funcții care includ: tehnologie FreeSync, Motion Blur Reduction 1ms, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer si multiple moduri de gaming pe care le poți schimba foarte ușor în funcție de nevoile tale personale.

Cu ajutorul modurilor noi de gaming, utilizatorii pot alege condițiile de joc pentru a-și optimiza experiența în fața monitorului. Jucătorii vor avea de ales între trei moduri predefinite: două de First Person Shooter (FPS) și unul de mod Real Time Strategy (RTS) presetat în așa fel încât fiecare îl poate alege rapid pe cel care i se potrivește. Noua gamă de monitoare are parte de un design interesant, cu nuanțe de roșu și picior de sprijin în formă de ”V”.

monitoare de gaming lg

Monitoare de gaming: Vârful de gamă LG 21:9 UltraWide Curbat

Display-ul curbat cu frecvența de 144Hz IPS 21:9 UltraWide este primul de acest gen și combină rata de refresh rapidă cu tehnologia Motion Blur Reduction. Monitorul poate afișa succesiuni rapide de imagini fără să aibă efecte de tearing și stuttering, în culori precise, din orice unghi, fără distorsiuni. De asemenea, monitorul este echipat și cu funcții precum Black Stabilizer și Dynamic Action Sync.

monitoare de gaming lg

Black Stabilizer asigură un contrast bun, care permite utilizatorilor să identifice și obiectele mai intunecate, iar Dynamic Action Sync reduce efectul de lag al imaginilor pentru un gameplay cursiv, fără întârzieri. De asemenea, modelul care are atribuit numele de cod 34UC79G este echipat cu tehnologie AMD FreeSync. Monitorul oferă gamerilor și posibilitatea de a activa funcția crosshair, care adaugă o țintă fixă în centrul ecranului pentru o precizie mai bună în FPS-uri, dar și o clemă de prindere a firului de mouse, pentru a-l face mai ușor de utilizat.

Citește și: