Mesaje de Ziua Îndrăgostiților: Două aplicații pentru urări de Valentine’s Day

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților: Două aplicații pentru urări de Valentine's Day

Dacă ești în căutare de mesaje de Ziua Îndrăgostiților sau de urări de Valentine’s Day, trebuie să știi că există aplicații care te ajută să-ți manifești romantismul.

Începând de pe 14 februarie și până pe 24 februarie, românii amorezați vor tot trimite mesaje de Ziua Îndrăgostiților, iar posesorii de smartphone-uri cu Android sunt în avantaj din acest punct de vedere, deoarece există aplicații cu urări și mesaje de Valentine’s Day.  Încă ceva – dacă ai uitat să cumperi un cadou (mare greșeală!), încearcă să comanzi ceva de la eMAG și poate ai noroc să fie livrat în aceeași zi – avem aici câteva sugestii.

Aplicații pentru mesaje de Ziua Îndrăgostiților

Holiday Wishes este o aplicație gratuită despre care am mai scris. Ea nu oferă numai mesaje de Ziua Îndrăgostiților, ci și urări pentru alte sărbători importante. Mesajele sunt în limba română, așa că nu va părea că ai dat copy/paste de pe un site din străinătate, și vei putea opta pentru mai multe moduri de a trimite respectivele urări. Mai exact, din aplicație, poți trimite SMS sau email sau poți opta pentru a edita textul înainte de a-l expedia, pentru a-i adăuga o notă personală. Aplicația este gratuită și o poți descărca folosind ACEST link.

Aplicația Mesaje Inspirate oferă și ea mesaje de Ziua Îndrăgostiților și urări de Valentine’s Day, dar și urări pentru celelalte sărbători ale anului. Totuși, are și câteva categorii de mesaje mai obraznice, cum ar fi ”mesajele de flirt” (pentru cei care vor să-și găsească, pe ultima sută de metri, pe cineva cu care să-și petreacă ziua de Sfântul Valentin) sau mesajele de despărțire (pentru cei care și-au ales greșit ziua în care să părăsească pe cineva – nu îți recomandăm să faci asta, pentru că nu putem fi trași la răspundere pentru ce ți s-ar putea întâmpla). Și această aplicație este gratuită și disponibilă în mai multe limbi, inclusiv limba română, iar mesajele de Valentine’s Day pot fi trimise exclusis prin SMS, dar nu te oprește nimeni să copiezi textul și să-l condimentezi cu emojiuri într-o aplicație de chat. Poți descărca aplicația de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: