Meniul Galaxy S8, dezvăluit de o nouă imagine ajunsă online

Meniul Galaxy S8, dezvăluit de o nouă imagine ajunsă online

Nu trece o singură zi până nu vedem noi detalii legate de Galaxy S8 scăpate pe internet. Cele mai noi au fost publicate de curând de BGR.

Lăsând la o parte numărul foarte mare de randări cu Galaxy S8 care circulă pe internet, s-ar putea să fie prima oară când vedem imagini cu terminalul pornit. Aceasta este doar cea mai recentă dovadă a faptului că sud coreenii și-au pierdut de mult timp abilitatea de a mai păstra un secret. În acest ritm, tinde să devină absolut irelevantă conferința de lansare planificată pentru finele acestei luni. Orice secrete pe care le-ar mai putea ascunde acest smartphone vor fi ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii până la momentul respectiv.

După câteva clipuri și imagini cu Galaxy S8, la care se mai adăugă și teaserele celor de la Samsung, nu avem nici un dubiu în privința aspectului exterior. Acesta va fi un gadget dominat de un ecran de dimensiuni generoase. Panoul folosit va fi curbat pe margini, la fel ca în cazul Galaxy S7 Edge sau S7 Edge. Diferența majoră constă în faptul că butoanele de la bază nu vor mai fi capacitive și fixate pe rama inferioară. Acestea vor fi digitale și poziționate pe ecranul efectiv. În rest, marginile de sus și de jos sunt infime, un detaliu ce a permis extinderea diagonalei fără mărirea fizică a aparatului.

Galaxy S8 va fi un smartphone foarte subțire, dar nu va lipsi mufa de căști, la fel ca în cazul iPhone 7. Încărcarea și sincronizarea datelor se va desfășura printr-un port USB Type C. Nu mai există nici un buton fizic pentru revinerea la ecranul principal al telefonului. Au existat și zvonuri conform cărora poziția butoanelor de la bază să fie ajustabilă.

În rest, Samsung Galaxy S8 va fi construit în jurul unei combinații dintre cel mai rapid SoC de pe piață – Snapdragon 835, 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Camera principală va avea doar 12 megapixeli, dar pixelii vor fi mai mari pentru a permite tranziția unei cantități mai mari de lumină. Un nou asistent virtual al companiei intitulat Bixby își va face prezența simțită pe aparat.
s8-new-leaked-1

Citește și: