LG introduce certificarea Crestron Connected pentru monitoare

LG introduce certificarea Crestron Connected pentru monitoare

Mai multe monitoare din gama LG beneficiază de acum de certificarea Crestron Connected, care oferă o experiență mai fluentă de utilizare și de conectivitate.

Conform companiei LG, mai bine de 50 de modele de monitoare produse de către aceștia beneficiază de acum de certificarea Crestron Connected, care oferă o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește administrarea și controlul dispozitivelor.

Noua certificare este rezultatul unui parteneriat între compania producătoare de electronice și cei de la Crestron Electronics, iar aceasta aduce pe piață o gamă destul de largă de monitoare pe care le poți folosi, dacă ai nevoie de fiabilitate și integrare crescută. Conform LG, opt serii de ecrane LG digital signage (pentru afișarea de conținut digital) sunt disponibile pe piață cu certificarea de la Crestron.

Monitoarele LG care beneficiază de această certificare vin la pachet cu o soluție software de la Crestron, astfel că există posibilitatea de conectare nativă la monitoare și de control al activității dintr-o locație centrală. Este nevoie doar de un calculator conectat la internet sau chiar de un device mobil pentru administrare.

Dispozitivele digital signage, monitoarele, proiectoarele, receiverele audio/video și televizoarele sunt acoperite de programul de certificare, iar LG menționează că orice dispozitiv de acest fel care vine la pachet cu software-ul Crestron poate fi conectat rapid într-o rețea enterprise.

O astfel de tehnologie poate spori productivitatea angajaților în diverse situații, cum ar fi în momentele în care aceștia trebuie să se ocupe atât de pregătirea tehnicalităților dinaintea unei prezentări, dar și de conținutul prezentării în sine.