LG G6 introduce un nou tip de ecran pe piață

LG G6 introduce un nou tip de ecran pe piață

LG G6 va debuta destul de curând, cel mai probabil la Mobile World Congress din februarie, dar veștile despre acesta nu întârzie să apară.

De dat aceasta, nu avem parte de zvonuri și de surse anonime, ci de o sursă oficială. Cei de la LG Display au anunțat că noul telefon, LG G6, va avea un ecran QHD, de tip LCD, cu un nou raport de aspect, în format 2:1.

Display-ul va avea rezoluția de 2880 x 1440 pixeli și se anunță a fi primul de acest fel din lume. Diagonala ecranului de pe LG G6 va fi extrem de generoasă, de asemenea, ajungând la 5,7 inci, fiind egală cu cea a display-ului de pe modelul V20, arată pocketnow.com.

La fel ca în cazul altor ecrane de la LG Display, tehnologia in-TOUCH va elimina nevoia de adăugare a unui strat special cu senzor touchscreen pe display, astfel încât că ecranul telefonului va avea doar 1mm grosime. În comparație cu modelul trecut de ecran, de pe LG G5, bezelul modelului viitor va fi mai subțire cu 0,2mm pe laterale, și cu 0,54mm în partea de jos a ecranului.

Noul ecran al LG G6 va fi cu 10% mai eficient când vine vorba de afișarea conținutului în condiții de lumină puternică (expunere directă la soare), dar va fi totodată cu 30% mai eficient din punct de vedere al consumului energetic.

Experimentul modular din cadrul LG G5 nu va fi continuat și de această dată, având în vedere că LG Electronics a anunțat deja că noul model nu va avea astfel de accesorii. Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului CES 2017.

Va fi interesant de urmărit modul în care publicul va reacționa la un asemenea ecran și dacă modelul va fi adoptat și de către alți producători, în viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: