LG G6: cele mai importante lucuri pe care să le reții [VIDEO]

LG G6: cele mai importante lucuri pe care să le reții [VIDEO]

LG G6 a fost lansat în cadrul MWC 2017, iar noi ne-am jucat un pic cu el. Având în vedere că i-am făcut un scurt clip de tip hands on, am zis să trecem în revistă cele mai importante lucruri care merită reținute în legătură cu acest telefon.

LG G6 vine cu un design complet nou. Are o carcasă metalică lucioasă, un corp unibody neted și foarte plăcut la atingere, iar dimensiunile sunt foarte bune pentru un telefon cu display de 5,7 inch

Fiind unibody, telefonul este și rezistent la apă și praf, așa că nu trebuie să-ți faci griji dacă îl scapi în piscină.

Display-ul LG G6 este mai lung decât al altor telefoane, având un raport de aspect de 18:9 (sau 2:1). Practic, dacă împarți ecranul în jumătate (pe lungime), ai două pătrate perfecte. De asta telefonul este mai îngust și mai ușor de manevrat cu o singură mână, în ciuda dimensiunilor mari ale ecranului. Tot legat de display merită menționat faptul că rezoluția este QHD, iar ecranul este capabil să afișeze conținut HDR.

Performanțele sunt de top, telefonul fiind dotat cu un procesor Snapdragon 821 și cu 4GB memorie RAM, iar bateria este de 3.300 mAh.

Camera foto dublă are doi senzori de 13MP, iar una dintre camere este dotată cu lentile wide, la fel ca în cazul LG G5. Camera cu unghi normal dispune de stabilizare optică, pentru imagini clare atât în timp de zi cât și în timp de noapte, iar software-ul vine cu o serie de moduri foto inedite, cum ar fi modul pentru mâncare, care le permite utilizatorilor să scoată în evidență felurile preferate.

Senzorul de amprentă este situat pe partea din spate, pentru a permite accesul ușor la el.

Sistemul de operare este Android 7.0.

Nu se știu, deocamdată, detalii privind prețul și disponibilitatea, dar vom reveni cu mai multe vești atunci când le vom primi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: