Laptopurile de gaming Acer Predator Triton 700 promit performanțe bune în corpuri relativ subțiri

La conferința de presă next@acerglobal, Acer a anunțat lansarea noilor game de laptopuri de gaming Predator Helios 300 și Predator Triton 700. Laptopurile din seria Triton 700 sunt cele care reușesc să impresioneze, promițând performanțe de top, în ciuda carcaselor compacte pentru niște mașinării de gaming. 

Disponibile cu opțiuni de ecran de la 15.6” la 17.3”, noile modele se remarcă prin design-ul specific categoriei, dimensiuni compacte și specificații de top. Echipate cu sistem de operare Windows 10, noile game promit performanțe sporite și tehnologii avansate, la prețuri mai accesibile ca niciodată.

La baza noului Predator Helios 300 se află o placă video NVIDIA  GeForce  GTX 1060 sau 1050Ti, împreună cu un procesor Intel Core i7 (7700HQ) sau i5 (7300HQ) din generația 7, pentru  performanțe remarcabile.  Întreaga putere de procesare este susținută de 16GB memorie DDR4 (ce poate fi  crescută până la 32GB), un SSD  SATA rapid și un HDD încăpător de 1TB.

Predator Helios 300 include și un port USB 3.1 Type-C, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0 și o conexiune HDMI 2.0. Poate fi conectat wireless prin intermediul tehnologiei 2×2 802.11ac și include și un port Ethernet Gigabit, pentru cei care preferă o conexiune cu fir.

Noua gamă de notebook-uri Predator Helios 300 este potrivită atât pentru gaming, cât și pentru multimedia. Ecranele FullHD IPS de 15.6” sau 17.3” oferă imagini bune, iar tehnologia  Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony promite calitate audio ridicată.  Pentru sesiuni de gaming neîntrerupte, un sistem de răcire cu două ventilatoare AeroBlade 3D Fan, cu lame metalice ultra-subțiri, menține temperatura optimă și constantă a laptopului.

Predator Triton 700 este un notebook de gaming cu șasiu din aluminiu cu greutate de 2.6kg, display FHD IPS de 15.6” și specificații avansate. Partea ciudată la acest laptop este că are trackpadul deasupra tastaturii. 

Primul produs din noua serie de notebook-uri Predator Triton ultra-subțiri vine cu un șasiu negru cu design minimalist, contururi drepte și colțuri frontale unghiulare. O mare placă Corning Gorilla Glass aflată deasupra tastaturii servește ca o fereastră către sistemul de răcire al notebook-ului, prezentând ventilatorul 3D AeroBlade și cinci conducte de căldură, având în același timp și rolul de touchpad. La baza puterii aflate în interiorul acestui produs se află un procesor Intel Core din generația 7, cea mai nouă placă grafică NVIDIA GeForce  din seria 10, două SSD-uri NVMe PCIe în configurație RAID 0 și până la 32GB de memorie DDR4 2400MHz.

Noul Predator Triton 700 VR-ready are un display IPS FHD de 15,6 inch, dar și suport NVIDIA G-SYNC  pentru conectare la un monitor extern. Acer TrueHarmony oferă un sunet imersiv, cu o acustică clară și bogată.

Printre caracteristicile acestui notebook se află și Killer DoubleShot Pro și conectivitatea Thunderbolt 3, care oferă viteze de până la 40Gbps și suportă ieșire video 4K duală. Predator Triton 700 include, de asemenea, două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI 2.0, un conector DisplayPort și un port Ethernet Gigabit, pentru cei care preferă o conexiune hard-wire. Rețeaua este alimentată de tehnologia Killer DoubleShot Pro, care preia cea mai rapidă conexiune la rețea (Ethernet sau Wireless) și trimite tot traficul cu prioritate ridicată peste interfața respectivă, în timp ce traficul standard este trimis către cealaltă interfață. Desigur, nici un notebook de gaming nu este complet fără o tastatură mecanică care oferă o experiență satisfăcătoare de scriere și timpi de răspuns rapizi. Tastele sunt iluminate RGB și pot fi programate individual.

Prețuri și disponibilitate

Notebook-urile de gaming Predator Helios 300 cu ecran de 15.6” vor fi disponibile în EMEA din august, cu prețuri începând de la €1,199. Notebook-urile de gaming Predator Helios 300 cu ecran de 17.3” vor fi disponibile în EMEA din august, cu prețuri începând de la €1,199.

Notebook-urile de gaming Predator Triton 700 vor fi disponibile în EMEA din august, cu prețuri de la €3,399.

Citește și: