Lamborghini Alpha One este smartphone-ul care costă cât o mașină second-hand

Lamborghini Alpha One este smartphone-ul care costă cât o mașină second-hand

Lamborghini Alpha One este un telefon de lux care vine cu specificații greu de neglijat, dincolo de aspectul premium.

Prețurile pentru smartphone-uri sunt în continuă creștere, astfel că am putea crede că epoca telefoanelor de lux, care te conving să scoți sume mari din buzunar, a apus. Tonino Lamborghini nu este de acord, astfel că avem de-a face cu un nou smartphone de lux apărut pe piață.

Lamborghini Alpha One este numele acestui nou telefon, care are destul de multe în comun cu automobilele de lux produse de companie, unul dintre aceste puncte comune fiind chiar prețul.

Acesta nu este primul telefon cu Android creat de Lamborghini. În 2015, compania a experimentat cu Antares și 88 Tauri, două modele care păreau a fi smartphone-uri deghizate în mașini exotice. În comparație cu acestea, Alpha One are un design mai moderat, dar asta nu-l face să pară sau să fie mai ieftin.

În primul rând, telefonul se folosește de același metal lichid folosit în cadrul supermașinilor pentru a da rezistență structurii. Cu toate acestea, metalul este ascuns în partea din spate de piele italiană, decupată și cusută manual cu fire aurii.

Smartphone-urile de lux din prezent nu mai au specificații mediocre, producătorii mizând și pe performanță, nu doar pe renume și design. Astfel, Lamborghini Alpha One vine cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție QHD, dar și cu 4GB de memorie RAM. De asemenea, telefonul are 4GB de memorie RAM, 64GB de spațiu de stocare și o baterie de 3250mAh, arată slashgear.com. Procesorul ar fi putut fi mai bun, dar nici modelul Snapdragon 820 nu este de ignorat.

Momentan, telefonul se lansează în Rusia și va costa 2110 dolari, urmând să ajungă apoi și în Marea Britanie, Coreea de Sud, China și Emiratele Arabe Unite.

Citește și: