Kingston a lansat cel mai mare stick USB de pe piață

Kingston a lansat cel mai mare stick USB de pe piață

Dacă vrei un stick USB care să nu te lase la greu prea curând atunci când vine vorba de spațiul de stocare, atunci Kingston are o soluție.

Mulți dintre noi ne-am reorientat către soluții de stocare în cloud, astfel că avem acces la fișierele de care avem nevoie de oriunde și oricând. Astfel, a avea un stick USB în buzunar sau în ghiozdan devine o întâmplare destul de rară. Când ai de-a face cu un calculator care nu are acces la internet, totuși, un astfel de mediu de stocare ar putea fi extrem de util.

Kingston a creat un stick USB care iese din tipare prin prisma spațiului de stocare, acesta devenind cel mai mare stick din lume. Noul dispozitiv este cunoscut ca DataTraveler Ultimate GT (Generation Terabyte) și are o capacitate de 2TB. Dacă vi se pare totuși prea mult, device-ul vine și într-o variantă ceva mai accesibilă, de ”doar” 1 terabyte.

Carcasa stick-ului este creată dintr-un aliaj de zinc, fiind utilă pentru prevenirea șocurilor fizice. Dimensiunile reușesc să rămână reduse, cu toate că stick-ul are o capacitate de stocare uriașă. Astfel, utilizatorii care lucrează cu fișiere mari și au nevoie de o astfel de soluție de stocare pot să apeleze cu ușurință la Kingston, arată betanews.com.

Acest stick USB se bazează pe conectorul Type-A, Kingston alegând varianta clasică, în loc de conectorul mai nou, Type-C. Astfel, dispozitivele cele mai noi, precum MacBook Pro, vor avea nevoie de un adaptor pentru conectare.

Kingston va începe să pună stick-urile în vânzare începând cu luna februarie, fără să specifice, momentan, un preț. Ne putem aștepta, însă, la un preț considerabil, având în vedere noutatea device-ului și mai ales, capacitatea sa de stocare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: