Google îți face reducere la cele mai populare aplicații Android

Google îți face reducere la cele mai populare aplicații Android

Cei mai mulți dintre noi asociază reducerile incredibil de generoase cu Black Friday, dar în perioada sărbătorilor, ai parte de super oferte pe Google Play.

Cei de la Google au dat startul reducerilor importante de sărbători în toate magazinele virtuale ale companiei. Deși este frustrant că nu poți de exemplu să închiriezi un film din România cu 99 de cenți sau să-ți cumperi un lung metraj pe care vrei să-l ții în colecția personală din Google Play, sunt foarte multe oferte de care poți profita în următoarea perioadă.

Jocuri de top care au fost lansate pe parcursul acestui an sunt la reducere. Ar fi păcat să nu profiți de oferte de până la 80% la creații foarte atractive precum Minecraft Story Mode Season 2, Need for Speed Most Wanted sau Framed 2 printre multe altele. Întreaga listă de jocuri reduse o poți analiza în tihnă mai jos, dar dacă te tentează ceva, poți accesa acest link pentru a finaliza o achiziție. În teorie, există ceva pentru fiecare, de la The Amazing Spiderman până la The Game of Life sau The Room Three.

Pe mine, personal, m-a încântat foarte mult Kingdom Rush Origins, care acum poate fi achiziționat cu 4,59 lei.

Dacă ești dependent de Candy Crush, Clash of Clans, Pokemon Go sau alte jocuri de tip free-to-play, oferta Google de sărbători se reflectă în reduceri semnificative la achizițiile in-app.

În cazul în care nu ai avut ocazia să te bucuri de beneficiile unui serviciu de streaming audio pe telefon, tabletă, laptop sau TV, accesul la Google Music este redus la zero pentru patru luni. Aplicația TuneIn pentru podcasturi vine cu o reducere de 40 la sută la abonament pe un an. Amatorii de fitness pot profita de aceeași reducere la un abonament pentru Lifesum. Reducerile vor alterna pentru diverse servicii și produse în format digital până pe 2 ianuarie și toate pot fi monitorizate îndeaproape la această adresă. 

Google Play reduceri craciun

Citește și: