Japonezii îți îmbracă pisica sau câinele în armură de samurai

Japonezii îți îmbracă pisica sau câinele în armură de samurai
16:15 07.06.2017

Japonezii ne oferă o nouă distracție ciudată, costumele de samurai pentru câini și pisici având potențialul de a deveni o nouă modă.

Oamenii nu își îmbracă animalele de companie nici de azi și nici de ieri; într-adevăr, există un grad de utilitate ridicat pentru astfel de costume, care le țin de cald micilor patrupede când temperaturile de afară nu sunt prea ridicate. Evident, când ai de-a face cu îmbrăcăminte, ai de-a face și cu modă, iar asta deschide o mulțime de posibilități.

O companie japoneză din Fukuoka ține cont de aspectul modei și a decis să creeze costume inspirate de armurile samurailor. Nu, nu sunt pentru voi, ci pentru pisicile sau câinii pe care îi aveți acasă. Compania este denumită sugestiv Samurai Age și produce și alte armuri miniaturale pentru păpuși sau chiar pentru sticle de sake. Noua adiție din portofoliul acestora pare să fie destul de inspirată, ce-i drept.

costume samurai pisici câini

Fiecare set de armură de samurai este creat piesă cu piesă, materialele folosite fiind poliuretanul și o spumă foarte ușoară, astfel încât îmbrăcămintea să nu îngreuneze animalul.

Armura de samurai pentru animale este disponibilă în patru culori, iar prețurile încep de la 128 de dolari, pentru cea mai mică armură, de culoare roșie. Cea mai scumpă armură este 150 de dolari și este de culoare aurie.

costume samurai pisici câini

Deși compania se ocupă în special de costume pentru pisici și câini mici, chiar și patrupedele de talie mare pot beneficia de asemenea armuri, datorită lucrărilor efectuate pe comandă, scrie kotaku.com.

Site-ul companiei este în japoneză, dar la numărul de telefon răspunde o persoană care vorbește în engleză și care confirmă că se pot face livrări internaționale. Aceștia au și o pagină de Facebook unde pot fi contactați pentru detalii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: