iPhone Xc ar putea fi telefonul colorat pe care să ți-l permiți

iPhone Xc ar putea fi telefonul colorat pe care să ți-l permiți

Dacă noul telefon Apple e prea scump, atunci poți aștepta să apară pe piață iPhone Xc, care ar avea un preț mai mic și ar fi și mai colorat.

Au trecut patru ani de când primul iPhone care miza pe plastic și pe culori aprinse ajungea pe piață. iPhone 5c nu avea o carcasă din materiale premium, venea în culori diferite de negrul și albul cu care oamenii erau deja obișnuiți, dar avea totodată și un preț mai mic.

Câteva generații mai târziu, nu avem vreo informație verificabilă conform căreia Apple ar avea de gând să lanseze un nou telefon de acest fel, dar iPhone Xc ar arăta destul de bine.

iphone xc

Cel mai probabil, Apple nu va vrea să mai creeze un telefon de plastic la această vreme, dar dacă ar face-o, ar putea arăta ca telefoanele de mai jos. Cel puțin așa își imaginează designerul Martin Hajek, cunoscut deja pentru conceptele de produse Apple pe care le-a mai creat.

Modelul de iPhone Xc imaginat de Hajek păstrează designul inspirat de 5c, cu plastic lucios, dar și cu o paletă de culori aprinse. Totodată, telefonul vine și cu noul ecran pe care iPhone X îl are, dar și cu sistemul de camere foto duble.

iphone xc

Un asemenea telefon ar avea câteva avantaje față de unul din modelele flagship. Plasticul nu ți-ar mai da palpitații atunci când telefonul îți cade pe spate. În plus, un asemenea smartphone ar fi ceva mai ieftin, având în vedere că materialele ar fi mai ieftine și că specificațiile ar fi și ele ceva mai scăzute decât ale unui iPhone X.

Cu toate că e doar un concept, iPhone Xc ar fi primit, cu siguranță, destul de bine de public.

iphone xc

Citește și: