Cel mai scump iPhone X din lume va fi unul din aur închinat lui Putin

Cel mai scump iPhone X din lume va fi unul din aur închinat lui Putin

O companie de lux din Rusia vrea să-i intre în grațiile liderului de la Vladimir Putin cu un  iPhone X, gravat pe spate cu chipul lui.

Rusia îl sărbătorește pe Vladmir Putin pe 7 octombrie, cu ocazia celor 65 de ani pe care îi împlinește. Acest lucru nu a trecut neobservat de unul dintre cele mai de lux branduri de smartphone-uri, care a prezentat un iPhone X din aur, gravat cu chipul lui. Caviar, brandul care s-a ocupat de cadoul pentru liderul de la Kremlin, nu e la primul artificiu de acest fel. Doar că acum merge direct către cel mai popular telefon, ba chiar unul încă indisponibil pe piață

Noul iPhone X îl reprezintă pe Vladimir Putin din profil, în stilul frescelor realist-socialiste, în timp ce de sub umerii lui se întinde peisajul celebrelor turle multicolore ale Catedralei Sfântul Vasile din Piața Roșie. Managerii companiei Caviar spun că noul design personalizat va avea o ediție limitată la un număr de 65 de telefoane iPhone X din aur cu nuanțe de roșu.

Pe lângă seria dedicată lui Putin, cu iPhone X, brandul va prezenta variante și de iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Nu e prima dată când Caviar îl onorează pe Putin cu astfel de cadouri. Compania este renumită pentru reproiectarea de lux a produselor Apple, iar la aniversarea de 63 de ani a liderului rus, aceștia au creat un iPhone 6 cu imaginea acestuia, pe care l-au denumit Caviar Ti Gold Supremo Putin Anniversarioe Edizione 63.

Partea din spatele telefonul a fost din titan, cu bucăți de aur, iar elementele gravate au fost bustul lui Putin, emblema Rusiei și o placă cu un vers din imnul rus. Doritorii acestui mode l-au putut achiziționa cu 3.500 de euro, versiunea de 64GB, și 3.900 de euro pentru cea de 128GB. Nu doar Putin s-a bucurat de acest privilegiu. Și Trump a fost onorat cu un astfel de cadou, după ce a câștigat alegerile prezidențiale din Statele Unite.

Citește și:
Sursa: Sostav