iPhone-urile din 2017 vin cu încărcare rapidă și alte funcții premium

iPhone-urile din 2017 vin cu încărcare rapidă și alte funcții premium

iPhone-urile ce se vor lansa anul acesta promit să aducă o mulțime de funcții noi pentru utilizatori, dacă dăm crezare zvonurilor.

Avem de-a face cu un model de iPhone 7s și cu un model de iPhone 7s Plus, ce se vor lansa în 2017, dar avem de-a face și cu un model misterios de iPhone 8, care ar avea numele de cod Ferrari.

Modelele S din această serie par să fie o variantă cu ușoare upgrade-uri ale variantelor actuale de iPhone 7 și iPhone 7 Plus, urmând să nu aibă schimbări masive de design față de modelele originale. Cu toate acestea, iPhone 8 este vedeta tuturor zvonurilor cu care avem de-a face.

Se vorbește despre un scanner de amprentă integrat în ecran, dar și despre un display fără margini. Avem zvonuri și despre un ecran curbat AMOLED, încărcare wireless și altele. Pe lângă toate acestea, avem acum alte două informații cu privire la viitorul iPhone, cunoscut ca ”Ferrari”.

Conform lui Sonny Dickson, citat de phonearena.com, Apple va introduce, în sfârșit, încărcarea rapidă în design-ul telefoanelor. Funcția este așteptată de mult timp, mai ales în cazul variantelor Plus ale telefoanelor. Majoritatea competitorilor sunt capabili să ofere baterii ce se încarcă în sub 90 de minute, în vreme ce dispozitivele de la Apple au, în continuare, nevoie de peste 2 ore pentru o încărcare completă.

Încă nu se știe cum va funcționa încărcarea rapidă a celor de la Apple; aceștia ar putea aborda modelul simplu, cum ar fi cel de Quick Charge de la Qualcomm, care presupune că un voltaj ridicat se traduce într-o încărcare mai rapidă, sau ar putea merge pe o idee alternativă, cum ar fi Dash Charge, de la OnePlus.

A doua funcție despre care Dickson vorbește este cea de ”tap to wake”. Aceasta ar fi prezentă doar pe iPhone 8. Încă nu se știe dacă asta ar fi din cauza nevoii de ecran AMOLED, pe care doar modelul 8 ar putea să o satisfacă, sau dacă este doar o dorință a celor de la Apple de a crea un dispozitiv ”mai” premium decât variantele 7s.

Suntem totuși la 9 luni distanță de lansarea noilor modele, astfel că vor mai apărea o sumedenie de zvonuri până atunci.

Citește și: