27 iun. 2017 | 15:39

iPhone 9: LG ar urma să producă circuite imprimate flexibile pentru Apple

ACTUALITATE
iPhone 9: LG ar urma să producă circuite imprimate flexibile pentru Apple

Chiar dacă nici măcar nu s-a lansat iPhone 8, deja apar zvonuri cu privire la iPhone 9 și planurile pentru acesta.

Informațiile vin chiar din Coreea de Sud, de la publicația Korea Economic Daily, care vorbește despre un parteneriat între LG și Apple. Conform zvonurilor din industrie, LG Innotek se pregătește de realizarea unor linii de producție, cu ajutorul cărora ar urma să fie produse circuite imprimate flexibile, care vor fi folosite în cadrul iPhone 9.

Producția la scară largă a circuitelor imprimate ar trebui să ia startul în 2018, astfel că ne-am putea aștepta la o lansare chiar în același an, sau cel târziu în 2019, în funcție de timpul în care facilitățile sunt gata, dar și în funcție de timpul necesar pentru a duce fabricile la capacitate maximă, scrie ubergizmo.com.

Circuitele integrate flexibile sunt un element crucial în crearea de telefoane flexibile. Chiar dacă reușim să realizăm ecrane flexibile, acestea n-ar avea nicio utilitate dacă circuitele din interior ar rămâne rigide.

iPhone 8 ar urma să aibă un display curbat pe margini, iar informațiile pe care le avem deja despre acesta ne arată că am avea de-a face cu un smartphone care seamănă destul de mult cu Galaxy S8, dând impresia de display fără bezeluri. Nu avem nicio veste despre cum va arăta iPhone 9, dar putem să sperăm la un telefon flexibil, având în vedere vestea de acum.

Cei de la Samsung ar avea, de asemenea, un astfel de dispozitiv în lucru, iar acesta are șanse să fie dezvăluit chiar anul acesta, sau undeva în prima parte a anului viitor. Dacă asta e adevărat, atunci Apple ar trebui să își pună producția în mișcare cât mai repede, pentru a nu rămâne în urmă față de chaebol-ul sud-coreean.