iPhone 8 vrea să-ți mute notificările în afara ecranului

iPhone 8 vrea să-ți mute notificările în afara ecranului

iPhone 8 se va lansa, cel mai probabil, în toamna acestui an, iar telefonul ar urma să facă un salt tehnologic destul de mare față de versiunea anterioară.

iPhone 8 se apropie cu pași repezi de momentul dezvăluirii, dar încă avem destule lucruri de dezbătut vizavi de telefon. Unul dintre cele mai importante aspecte ar fi Touch ID și implementarea sa: va fi integrat în ecran, va fi mutat pe spatele telefonului sau Apple va lua o decizie radicală și va renunța complet la acesta? Dincolo de asemenea întrebări, trebuie să ne referim și la ecran.

iPhone 8 urmează să aibă un ecran OLED, primul de acest fel pentru un telefon Apple, iar acesta ar urma să fie întins pe aproape întreaga suprafață a telefonului, astfel că marginile vor fi aproape inexistente, arată slashgear.com.

iphone 8 notificări 2

Nu vorbim despre o dispariție completă a marginilor, însă, iar cea mai groasă dintre acestea va fi marginea superioară. Se pare că Apple nu a rezolvat problema senzorilor care trebuie să rămână în partea superioară a telefonului, dar a găsit o soluție pentru a nu lăsa spațiul să se risipească.

Astfel, este probabil ca zona de sus rămasă liberă să fie folosită pentru elemente informative ceva mai puțin dinamice, cum ar fi nivelul bateriei sau cel al conectivității WiFi. Celelalte notificări ar putea fi mutate în zona ”Function Area”, care ar putea apărea în partea de jos a telefonului.

Mai sunt și alte dileme legate de iPhone 8 și nu putem decât să așteptăm pentru a vedea care vor fi răspunsurile la toate întrebările. Telefonul ar putea să fie prezentat chiar la începutul lunii septembrie, urmând să fie lansat spre finele anului 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: