22 sept. 2017 | 14:04

iPhone 8, la Telekom: la ce prețuri poți cumpăra noul telefon Apple

ACTUALITATE
iPhone 8, la Telekom: la ce prețuri poți cumpăra noul telefon Apple

iPhone 8 a fost anunțat oficial și la Telekom. Operatorul listează atât modelul clasic, cât și iPhone 8 Plus la prețuri destul de bune pentru România. 

Cu iPhone 8 și iPhone 8 Plus, Apple a mizat pe capabilitățile de imagistică și pe opțiunile de realitate augmentată. Totodată, le poți încărca wireless, o premieră pentru Apple. Atât iPhone 8, cât și iPhone 8 Plus au ecran LCD Retina de 4,7 inci, respectiv 5,5 inci (cu o mențiune că acesta e full HD), difuzoare stereo (o noutate, într-adevăr) și sunt rezistente la apă și praf.

Un plus e că pe iPhone 8 Plus, dat fiind că are două camere, poți să beneficiezi de opțiunea Portrait Lighting, care-ți permite să-ți iluminezi subiectul portretului în mai multe moduri. Acesta imită lumina de studio. Mai mult, ambele telefoane au senzori de 12 megapixeli, un spate din sticlă și încă păstrează senzorul Touch ID ca să te poți autentifica folosind amprenta. Mai multe detalii despre ele, în ceea ce privește configurația hardware, poți afla din articolul dedicat iPhone 8.

Telekom a anunțat precomanda pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus, dar telefoanele vor fi disponibil din 29 septembrie. Prețurile încep de la 3.700 de lei pentru versiunea iPhone 8 cu 64GB spațiu de stocare. Dacă îl iei la abonament Mobil 45, te costă 1.900 de lei. Altfel, la portare la Mobil 45, plătești 1.080 de lei.

Cel mai scump model este iPhone 8 Plus cu 256GB spațiu de stocare. La abonamentul mai sus menționat e listat la 3.300 de lei. Iar la portare mai plătești doar 2.480 de lei.

Celelalte prețuri practicate de operator sunt următoarele: iPhone 8 de 256GB costă 4.600 de lei fără abonament, iar pentru iPhone 8 Plus 64GB plătești 4.200 de lei. Poți găsi toate telefoanele disponibile aici sau poți aștepta iPhone X. La eMAG, poți precomanda iPhone 8 aici. Mai mult, atât Orange, cât și Vodafone au anunțat aceste telefoane la precomandă.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele