21 aug. 2017 | 11:47

Poze noi neoficiale îți arată o componentă importantă din iPhone 8

ACTUALITATE
Poze noi neoficiale îți arată o componentă importantă din iPhone 8

iPhone 8, împreună cu iPhone 7s și 7s Plus, va fi prezentat de Apple la începutul lunii septembrie. Procesorul va fi o componentă cheie și acum avem noi imagini cu acesta. 

În urmă cu câteva săptămâni apăreau primele rezultate ale testelor de performanță prin care a fost trecut iPhone 8. Conform zvonurilor, procesorul A11 din viitorul iPhone ar avea o frecvență de 3GHz și ar folosi tehnologia Heterogeneous Multi-Processing (HMP), care permite folosirea tuturor nucleelor în același timp. Astfel, miza ar fi pe multi core.

Acum au apărut imagini noi cu procesorul A11 care ar ajunge în iPhone 8 și în iPhone 7s și 7s Plus, ceea ce înseamnă că producția e deja într-un stadiu avansat. Spre deosebire de alți ani, pentru noile telefoane producătorul este Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) și nu mai e Samsung. Procesorul va fi pe tehnologie de 10 nanometri și ar trebui să ofere o autonomie mai bună bateriei și o performanță mai mare.

[related]

Lista dotărilor de la iPhone 8 mai cuprinde un senzor de amprentă mutat pe spate, un sistem de autentificare prin recunoaștere facială, un sistem dual camera, dar și un ecran care se întinde până pe margini. De asemenea, ar avea încărcare wireless, o funcționalitate care a lipsit până acum de pe iPhone. Mai important e că prețul va ajunge la aproximativ 1.200 de dolari și acesta va fi un factor diferențiator, spre deosebire de modelele de până acum.

În ceea ce privește actualizarea modelelor de anul trecut, atât iPhone 7s, cât și iPhone 7s Plus nu vor veni cu schimbări prea mari. Rezistente la apă sunt deja, ecranul cel mai probabil va rămâne tot LCD și poate că vor primi procesor A11.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele