24 apr. 2017 | 09:48

iPhone 8: primele modele dezvăluite confirmă specificațiile telefonului

ACTUALITATE
iPhone 8: primele modele dezvăluite confirmă specificațiile telefonului

Au apărut deja o serie de imagini cu viitorul iPhone 8, iar acesta ne arată că războiul ecranelor uriașe de-abia începe.

LG și Samsung au intrat în forță pe piață în acest domeniu, oferind ecrane cu margini inexistente sau foarte subțiri, iar în câteva luni, Apple se va alătura acestui trend cu ajutorul lui iPhone 8. Știm asta datorită unui set de fotografii apărute pe internet destul de recent; acestea prezintă nu doar simple scheme, ci un model real al telefonului.

iphone 8

Aceste modele sunt create cu ajutorul unei mașinării CNC, fiind diferite de schemele pe hârtie văzute până acum.

iphone 8

Fotografiile de care avem parte acum confirmă cea mai mare parte din funcțiile despre care se zvonește deja. În plus, s-ar putea ca aceasta să fie forma finală a smartphone-ului, asta dacă Apple a pus toate lucrurile în regulă deja.

iphone 8

Nu avem o imagine perfectă a ecranului, dar din unghiurile puse la dispoziție ne putem da seama că avem de-a face cu un ecran care se întinde pe aproape întreaga suprafață a telefonului. Doar în partea superioară apare grila unui difuzor, iar senzorul de amprentă nu este vizibil nici pe partea din față și nici pe cea din spate a smartphone-ului. Fie Apple renunță complet la Touch ID, ceea ce ar fi puțin probabil, fie integrează senzorul de amprentă în ecran, scenariu dezbătut deja de ceva vreme.

iphone 8

Spatele lui iPhone 8 ne aduce un design foarte curat și minimalist, fiind de notat faptul că din designul unui model lipsește chiar și logoul telefonului. Observăm, însă, designul cu sistem de camere duale așezate vertical, dar și un mic cerc lângă bliț, care ar putea fi microfonul de izolare fonică, arată slashgear.com.
iphone 8