Au apărut noi imagini cu iPhone 8

Au apărut noi imagini cu iPhone 8

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea noilor iPhone-uri, zvonurile și imaginile ”scăpate” pe Internet se înmulțesc cu un ritm amețitor. Aproape că nu trece nicio zi fără să avem noi poze cu iPhone 8. Nimeni nu știe exact cum vor arăta terminalele care urmează să fie lansate de Apple, însă pozele par să ducă toate în aceeași direcție.

Dacă ar fi să ne luăm după postările celor mai reputați ”leakeri” de pe Twitter, am afla că noul iPhone 8 nu va mai avea buton de Home. Fața acestuia va fi compusă dintr-un mare ecran, fiind mărginit doar în partea de sus de un difuzor, care este și el semnificativ mai mic decât la modelele precedente. De acest lucru de dăm seama din poza cu fața terminalului. Avem însă și o poză cu spatele acestuia. Imaginile au fost postate pe Twitter de OnLeaks, una dintre cele mai credibile surse.

iphone 8

Deși s-a zvonit multă vreme că senzorul de amprentă ar putea fi mutat de Apple pe spatele lui iPhone 8, se pare că acesta ar putea fi inclus sub sticla ecranului. De ce spun asta? Simplu. Acesta nu apare nicăieri pe carcasa telefonului. Asta înseamnă că ne mai rămân variantele ca el să fie sub display sau pe mariginile terminalului. A doua opțiune este puțin cam dificilă de pus în practică. Pe lângă noul iPhone 8, Apple va lansa încă două modele de smartphone. Este vorba de iPhone 7S și de o ediție aniversară de iPhone. Nu se știe cum se va numi modelul special, însă se vehiculează că ar fi vorba de iPhone X. El urmează să marcheze 10 ani de la lansarea primului smartphone produs de Apple.

În plus, este confirmat faptul că iPhone 8 va dispune și de încărcare wireless și va fi rezistent la apă. Camera cu care va veni echipat noul model este duală, similară celei de pe iPhone 7 Plus și va veni la pachet cu câteva funcții de Realitate Augmentată, notează TechRadar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: