iPhone 8 ar putea fi primul telefon din lume cu 512GB de spațiu de stocare

iPhone 8 ar putea fi primul telefon din lume cu 512GB de spațiu de stocare

Va mai dura puțin până să aflăm în mod oficial toate informațiile despre iPhone 8, dar până atunci vom mai afla pe canale neoficiale destule știri.

Un utilizator al platformei chineze de social media, Weibo, a postat o imagine a unui modul de memorie NAND, care ar urma să fie folosit în interiorul lui iPhone 8. Acest modul are capacitatea de 64 GB și este produs de către SanDisk, compania oferind și module de 256 GB, conform utilizatorului GeekBar.

Și Toshiba apare pe listă ca furnizor de cipuri de memorie de 64 și de 256 de gigabytes de spațiu de stocare, dar lucrurile nu se opresc aici. Samsung și SK Hynix vor furniza module de memorie de 512 GB.

iphone 8 modul memorie

Aceasta este prima dată când SanDisk apare în lista furnizorilor de module NAND pentru iPhone 8, în vreme ce Toshiba, Samsung și SK Hynix erau deja cunoscuți ca ofertanți. Zvonurile anterioare sugerau că noul iPhone va veni cu mai mult spațiu de stocare, făcând astfel dispozitivul mai scump decât cele din generațiile trecute. Cu toate acestea, informațiile de până acum vorbeau doar de variantele de 64 și de 256 GB de spațiu.

Analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities, speculează că iPhone 8 va avea 3 GB de RAM, În paralel, iPhone 7s Plus ar trebui să aibă tot 3 GB de memorie, în vreme ce fratele mai mic, modelul standard iPhone 7s, va oferi 2GB de memorie. Kuo susține că viteza de transfer a modulelor DRAM va fi mai rapidă cu 10-15% decât cea de pe telefoanele actuale, oferind performanțe mai ridicate pentru performanța în aplicațiile de realitate augmentată.