Instagram introduce două funcții noi în aplicație

Instagram introduce două funcții noi în aplicație

Instagram s-a transformat destul de mult în ultimele luni, iar schimbările în cadrul rețelei de socializare continuă.

Instagram încearcă să facă din site și din aplicație un mediu cât mai sigur pentru utilizatori, din toate punctele de vedere. Astfel, una dintre noile schimbări introduse în aplicație va fi un filtru care va acoperi imaginile care au conținut chestionabil.

Nuditatea completă nu este permisă pe Instagram și astfel de imagini dispar destul de repede. Pe de altă parte, imaginile sugestive sunt permise și sunt folosite din plin de anumite persoane. Acestea vor fi imaginile care au șansa să aibă aplicat filtrul de blur, astfel încât să nu vezi ceva ce nu ai vrea, în timp ce dai scroll.

Imaginile de acest fel sunt cele deja raportate de către alți utilizatori, dar pe care Instagram consideră că nu trebuie să le înlăture, ci doar să le ”cenzureze”, deoarece nu încalcă flagrant regulile site-ului, arată engadget.com.

Tot ce trebuie să faci pentru a accesa o astfel de imagine este să apeși pe ea. N-ar strica, însă, ca Instagram să ofere o opțiune generală de activare sau dezactivare a acestui filtru.

A doua modificare anunțată astăzi o reprezintă introducerea autentificării în doi pași. Deși a fost disponibilă selectiv, funcția va deveni activă pentru toți utilizatorii. Astfel, atunci când vei vrea să te loghezi în aplicație, vei primi un SMS pe telefon, pentru a putea efectua al doilea pas necesar pentru autentificare.

Compania a lansat și un site unde poți învăța mai multe despre cum să îți faci contul de Instagram un loc cât mai sigur, fie că vorbim de feed sau de transmisiuni live. Site-ul poate fi accesat aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: