IFA 2017: Noile monitoare Philips pe care să le urmărești din toamnă

IFA 2017: Noile monitoare Philips pe care să le urmărești din toamnă

IFA 2017 începe în câteva zile și este ultimul mare eveniment de tehnologie de anul acesta. Pe lângă telefoane vor mai fi prezentate monitoare, electrocasnice, dar și computere.

Pentru IFA 2017, MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, va prezenta noua gama de monitoare: modele de ecrane curbate, tehnologie High Dynamic Range (HDR) și câteva soluții pentru profesioniști.

Modelele curbate, care vor fi prezentate la IFA 2017, vor varia de la diagonala de 27 inci până la cea de 49 inci. Monitoarele dispun și de câteva caracteristici interesante, cum ar fi Ultra Wide Color, Quantum Dot și HDR. De exemplu, Philips 492P8 are 49 de inci și poate înlocui sisteme cu două monitoare folosite de profesioniști din industria grafică, fotografică sau videografică. Dispune și de USB-C, care permite conectarea la toate dispozitivele periferice și folosirea lui ca docking station.

MMD mizează și pe 8K, următoarea rezoluție care te va interesa pentru monitoare și televizoare. Aici se remarcă Philips 328P8K, cu design fără, 8K și o diagonală de 32 de inci. Iar cu Smart Ergo Base, monitorul poate fi ajustat pentru orice poziție. Are și port USB-C.

Nu în ultimul rând, ai mai putea urmări modelul Philips 436M6VBPAB, parte a gamei Momentum, cu rezoluție 4K HDR și tehnologie Ambiglow. Desigur, are USB-C și poate încărca prin acesta, iar ca dock station poate fi conectat cu ușurință la orice tip de dispozitiv, de la cele mai noi console de jocuri 4K până la unități performante folosite de designeri, conform companiei. Rămâne să vedem oferta la IFA 2017 și apoi în magazine.

 

 

Citește și: