Aceasta este mașina care te scapă de ambuteiaje [VIDEO]

Dacă ți-ai dorit vreodată o mașină care să se comporte ca cea a Inspectorului Gadget, atunci Hum Rider este ceea ce cauți.

Hum Rider este o mașină obișnuită la prima vedere, dar dacă ajungi la un semafor care pare că nu își mai schimbă culoarea, trebuie să apeși doar un buton, iar automobilul se va transforma. Mașina se va înălța cu mai bine de 1,5 metri și se va lăți, astfel încât să poți trece cu ușurință peste mai multe tipuri de automobile care se află în fața ta.

Hum Rider are aproximativ 100 de metri de cabluri hidraulice, acestea făcând legătura între roți și toate comenzile mașinii. Sistemul care acționează pompele hidraulice este pus în mișcare de un generator Honda. În total, automobilul cântărește 3,8 tone, mult mai mult decât o mașină obișnuită.

Automobilul face parte dintr-o campanie de publicitate a companiei americane de servicii de telecomunicații, Verizon. Aceștia își promovează un gadget pentru autovehicule, denumit Hum. Acesta oferă funcții de geofencing, dar și de monitorizare a vitezei mașinii. Aceste funcții sunt deosebit de utile pentru părinții care sunt îngrijorați atunci când își lasă tinerii să iasă cu mașinile.

Dispozitivul poate urmări și locația mașinii, prevenindu-se astfel furturile de automobile. De asemenea, poate fi folosit și pentru a întocmi un jurnal de bord, pentru că oferă informații cu privire la distanța parcursă, vitezele atinse și nu numai. Serviciile oferite de Hum costă 10 dolari pe lună, iar Verizon se așteaptă să aibă succes cu micul gadget.

O altă tentativă de realizare a unui autovehicul care ar putea trece peste celelalte mașini din trafic a avut loc în 2016, cu un autobuz chinezesc. Acesta s-a dovedit a fi, însă, o farsă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: