HTC U11 Plus vine cu un ecran 18:9 și renunță la margini

HTC U11 Plus vine cu un ecran 18:9 și renunță la margini

HTC U11 Plus s-ar putea distanța de modelele anterioare lansate, venind cu un ecran fără margini ș icu raport de aspect 18:9.

HTC U11, dar și succesorul Ultra, au venit cu ecrane clasice, care nu mai sunt la fel de încântătoare ca pe vremuri. Cu toate acestea, dacă este să dăm crezare unor informații venite din Franța, lucrurile urmează să se schimbe.

Compania taiwaneză încă lucrează la producerea de noi smartphone-uri, chiar dacă Google a cumpărat o parte din angajații HTC. Cu toate că Google a luat o bună parte din inginerii și designerii HTC, asta nu i-a împiedicat pe cei din urmă să anunțe că vor lansa trei telefoane noi până la finele acestui an.

Unul dintre acestea va fi HTC U11 Plus, telefonul având numele de cod Ocean Master. Acesta ar trebui să fie primul smartphone care va adopta unul dintre cele mai importante trenduri ale anului 2017, cel al ecranelor cu margini infime și cu raport de aspect de 18:9.

Noul HTc U11 Plus va avea un display de 5,99 inci și rezoluție de 2.880 x 1.440 pixeli, panourile fiind produse de JDI. Procesorul va fi modelul de top al celor de la Qualcomm, Snapdragon 835, iar la capitolul memorie RAM ne putem aștepta la 4 sau 6 GB.

În ceea ce privește spațiul de stocare, telefonul ar urma să aibă 64 sau 128 GB de memorie, iar camera foto va fi una de 12 MP, similară cu cea de pe U11, în vreme ce camera pentru selfie-uri va avea un senzor de 8 megapixeli. HTC U11 plus vine cu certificare IP68 de rezistență la apă și la praf, dar și compatibilitate cu QuickCharge 3.0.

Telefonul ar urma să fie dezvăluit pe 11 noiembrie în China, pentru că HTC vrea să folosească smartphone-ul în încercarea de a redobândi câteva procente din cota de piață. Rămâne de văzut dacă telefonul va ajunge și pe piețele internaționale, dar nu e niciun motiv pentru care acesta să fie limitat pentru piața chineză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: gsmarena.com