Google Toontastic 3D le permite copiilor să creeze animații simpatice

Google Toontastic 3D le permite copiilor să creeze animații simpatice

Aplicația Google Toontastic 3D tocmai a fost anunțată și este o unealtă distractivă pentru cei mici, oferind o modalitate ușoară de a realiza animații simpatice. 

Toontastic 3D este disponibilă disponibilă în Google Play Store și Apple App Store și este o aplicație destinată copiilor, cu care aceștia pot crea propriile povești animate.

Pentru a face acest lucru, copiii doar trebuie să deseneze sau să aleagă personajele care vor juca în povestea lor, să le așeze și să miște personajele pe ecran, să nareze povestea, iar Toontastic 3D va înregistra vocea și anima povestea sub formă unui video 3D.

Toontastic 3D este un mini-studio pentru filme de animație, iar utilizatorii au la dispoziție cadre și decoruri 3D în care să-și spună poveștile, personaje animate 3D care pot fi personalizate,  instrumente pentru desen 3D, cu care se pot crea personajele sau cadrele dorite, dar și un “laborator de idei” (Idea Lab), cu numeroase exemple de povești creative și surse de inspirație.

Toontastic 3D a fost dezvoltată pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani, însă oricine poate fi regizorul unei povești animate.

Aplicația este în engleză (indicațiile și meniurile), însă povestea fiecărei animații poate fi spusă în orice limbă. Toontastic 3D este gratuită, nu are reclame sau achiziții în aplicație. Ne-am jucat câteva minute în ea și are o interfață foarte intuitivă, iar rezultatele sunt foarte reușite. Atât personajele cât și decorurile reacționează la atingere, pentru a da dinamism poveștilor.

Aplicația funcționează și fără conexiune la internet, cu excepția “laboratorului de idei”. Toontastic 3D este inspirată de Toontastic, una dintre cele mai populare aplicații de iPad. Aceasta din urmă a fost lansată în 2011, iar în 2015 a fost achiziționată de Google.

Google Toontastic 3D poate fi descărcată de aici, în versiunea pentru Android, și de aici, în versiunea pentru iOS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: