Google Pixel XL 2017 apare în primele imagini ”aproape” oficiale

Google Pixel XL 2017 apare în primele imagini ”aproape” oficiale

Pe lângă un nou iPhone și Galaxy Note, Google Pixel XL 2017 este cel mai așteptat smartphone al anului și tocmai a apărut într-o nouă imagine.

Discutăm de mult timp de Google Pixel XL 2017. După ce Google a rupt gura târgului anul trecut cu primul său smartphone creat sub brand propriu, foarte mulți sunt curioși cum va arăta și de ce va fi capabilă noua iterație. Din fericire, au ajuns pe internet în ultimele luni foarte multe imagini pe marginea subiectului, iar gadgetul pare a fi aproape de o lansare oficială. Rămâne să așteptăm conferința gigantului din Mountain View pe marginea subiectului.

Cel mai nou set de informații pe marginea Google Pixel XL 2017 au ajuns online datorită celor de la Android Police. Într-un material recent, publicația se mândrește cu faptul că a obținut suficient de multe informații legate de noul Pixel din surse apropiate de companie. Rezultatul acelor speculații poate fi văzut în randarea de mai sus. Din câte se pare, acesta va fi aspectul final al telefonului.

Cu numele de cod Taimen, viitorul Pixel XL va fi produs de LG și împrumtă câteva trăsături de la alte gadgeturi recente de top. Marginea inexistentă a ecranului pare să fie inspirată din Original Phone. Raportul de aspect elongat de 2:1 pare a fi același de la LG G6. Google Pixel XL 2017 va folosi un panou AMOLED, cu o diagonală de 6 inci și o ramă foarte subțire. Ecranul va fi curbat pe margini și se pare că va răspunde la presiune pe laterale într-o manieră similară cu HTC U11 pentru apelarea rapidă a Google Assistant.

Pe lângă combinația dintre un Snapdragon 835, 4GB RAM și o memorie internă de 128GB, în cazul Google Pixel Xl 2017, accentul se va pune pe abilitățile de captură. Din păcate, deși are mari șanse să genereze niște rezultate impresionante, nu va avea două camere principale. Rămâne doar să așteptăm câteva luni pentru a vedea dacă cei de la Android Police s-au înșelat la vreun nivel în legătură cu reprezentarea viitorului telefon.

Citește și: