Google Earth promite o experiență nouă în curând

Google Earth promite o experiență nouă în curând
George Stanciu
George Stanciu
16:26 13.04.2017

Google Earth a intrat într-un con de umbră în ultima vreme, dar compania are de gând să relanseze această unealtă de explorare.

Google Earth a fost, multă vreme, o metodă foarte bună de a explora planeta și de a pierde uneori, ore întregi, căutând diverse lucruri interesante. A cam trecut vremea lui, mai ales că Google Maps a devenit din ce în ce mai puternic și oferă o mulțime de funcționalități asemănătoare cu Earth, ba chiar și unele în plus.

Cu toate acestea, Google vrea să readucă în atenția publicului aplicația pe care mulți dintre noi am uitat-o, bucuroși de funcțiile apărute în cadrul Maps. Astfel, compania a trimis o serie de invitații pentru un eveniment unde va fi dezvăluit noul Google Earth. Acest eveniment este sincronizat cu Ziua Pământului, care va avea loc pe 22 aprilie.

Când vine vorba de noutățile pe care le aduce Google Earth în această variantă, lucrurile ne sunt, în cea mai mare parte, necunoscute. Compania nu a oferit niciun indiciu cu privire la elementele noi de funcționalitate care vor fi integrate în cadrul noii versiuni de aplicație. Cu toate acestea, având în vedere că Google organizează un întreg eveniment doar pentru această relansare, ne putem aștepta la ceva major din partea companiei.

Google Earth a fost întotdeauna o alternativă puternică pentru Google Maps, oferindu-ți posibilitatea de a te distra, folosind un simulator de zbor, sau de a te documenta cu privire la efectele încălzirii globale de-a lungul timpului. Astfel, ne putem aștepta tot la astfel de noutăți care să atragă utilizatorii către aplicație. Am putea avea parte de introducerea unor elemente de realitate virtuală, cel mai probabil, după cum scrie și thenextweb.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI