Google Calendar pe iPad este cel mai bun manager de activități

Google Calendar pe iPad este cel mai bun manager de activități

La câteva zile după ce a inclus Gboard în aplicația oficială Google, gigantul din Mountain View a decis să-și aloce atenția tabletei Apple prin Google Calendar.

Indiferent cât de bine sau de puțin bine se va vinde un iPad pe viitor, tableta celor de la Apple continuă să fie de referință în piață. Tocmai din acest motiv, compania condusă de Tim Cook a anunțat săptămâna trecută un model mult mai accesibil. Acesta din urmă este intitulat simplu iPad și are un preț de pornire de 329 de dolari.

Nu a trecut mult timp de la lansarea iPad-ului până când Google și-a întors atenția către tableta Apple cu o aplicație dedicată pentru Google Calendar. În contextul în care au trecut câțiva ani de când ați fi putut profita de această funcționalitate pe iPhone, gestul de acum al celor de la Google vine ca o confirmare suplimentară a faptului că mai există în continuare interes pentru tablete.

Din totdeauna, un iDevice a putut importa programările din Google Calendar în aplicația nativă de calendar. Diferența majoră este că, de acum înainte, puteți folosi unealta dedicată a celor de la Google pentru a interacționa cum se cuvine cu întregul set de funcții puse la dispoziție de către gigantul din Mountain View. Cu alte cuvinte, zeci de milioane de utilizatori de iPad de pe întregul mapamond pur și simplu nu puteau fi ignorați.

Suportul nativ pentru iPad a fost introdus în Google Calendar la doi ani după ce a ajuns pe iPhone. În continuare, vorbim de o aplicație foarte ușor de folosit, cu meniuri discrete și intituitive, doar că arată mai bine pe ecranul unui pic mai mare al unei tablete. Pe viitor, cu Google Calendar pentru iOS va fi oferit un widget ce poate fi folosit pentru facilitarea accesului la programările iminente din ecranul de blocare al oricărui iDevice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: