24 mart. 2017 | 12:23

Găsește mașina Bentley Flying Spur W12 S în această imagine enormă creată cu tehnologie NASA

ACTUALITATE
Găsește mașina Bentley Flying Spur W12 S în această imagine enormă creată cu tehnologie NASA

Fotografiile Gixapixel nu mai sunt neapărat o noutate, dar fiecare imagine de acest fel este spectaculoasă, iar cei de la Bentley s-au folosit de tehnologiile NASA pentru a-și promova modelul Flying Spur W12 S. 

În centrul fotografiei enorme se află o limuzină Bentley Flying Spur W12 S, în portul de agrement de lux din Dubai – orașul cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Apăsați ”zoom out”, iar tehnologia revoluționară NASA a imaginii Gigapixel vă permite să explorați și să experimentați panorama orașului până în cel mai mic detaliu, în timp ce, dincolo de ea, este vizibilă curbura Pământului.

Utilizați opțiunea ”zoom in”, iar imaginea va focusa, de la perspectiva de ansamblu, până la emblema, imediat recognoscibilă, de pe capota Flying Spur. Noua imagine Gigapixel este încă o dovadă a atenției la detalii specifice Bentley.

Cu ajutorul noii imagini Gigapixel, se poate explora, de asemenea, interiorul și exteriorul Flying Spur W12 S, printr-un material video filmat la 360 ​​de grade, narat de John Paul Gregory, Head of Exterior Design Bentley. Gregory prezintă din interiorul limuzinei, din apartamentul de lux Bentley Suite din The St. Regis Dubai și din noul showroom Bentley, situat pe celebrul Sheikh Zayed, principala arteră a orașului.

Pentru a realiza cea mai detaliată imagine landscape din lume, Bentley a suspendat o cameră video la o înălțime de 264 m, în Cayan Tower – una dintre cele mai înalte clădiri din Dubai. Tehnologia inovatoare utilizată a trebuit să reziste la temperaturi de 40 de grade care au creat un efect de miraj, dar și vântului puternic, care sufla cu o viteză de 25 km/h.

Un număr incredibil de 57,7 miliarde de pixeli au fost încorporați pentru a crea o singură imagine, care a echilibrat, extrem de precis, intensitatea luminii de pe fiecare pixel. Complexul proces a durat 48 de ore și a necesitat 1.825 de cadre. Descărcarea imaginii a durat alte 18 ore.

În centrul fotografiei unice Gigapixel se află Bentley Flying Spur W12 S. La fel ca imaginea care o înconjoară, nava amiral a gamei Flying Spur a fost fabricată cu o atenție extraordinară la cele mai mici detalii.

Flying Spur W12 S are un motor W12 biturbo, de 6,0 l, care îi conferă mai multă putere și un cuplu mai mare. Prin calibrarea și reglarea precise, puterea motorului a crescut la 626 CP, iar cuplul maxim, de la 800 Nm la 820 Nm, pentru o dinamică sporită la condus.

Această creștere de putere permite limuzinei Flying Spur W12 S să atingă o viteză maximă de 325 km/h – fiind primul model Bentley cu patru uși care depășește bariera de 320 km/h.

În completarea noilor parametri de performanță, noua suspensie reglabilă a modelului Flying Spur W12 S contribuie la o manevrabilitate și o putere de tracțiune sporite, oferind, în același timp, o experiență de condus extrem de confortabilă.

Echipa de design Bentley a creat o siluetă atletică ce îmbină detaliile tradiționale Bentley cu o alură sportivă. Liniile ferme și clare subliniază aspectul musculos al aripilor spate, în timp ce farurile LED de zi, elementele subtile din metal negru și gama variată de jante din aliaj conferă limuzinei Flying Spur un aspect modern. De la detaliile negre lucioase ale caroseriei, până la pielea cusută manual, atât exteriorul cât și interiorul reflectă un caracter mai hotărât și mai agresiv al noului Flying Spur W12 S.