Game of Thrones: episodul 7 ar putea ajunge pe internet mai devreme

Game of Thrones: episodul 7 ar putea ajunge pe internet mai devreme

Episodul 7 din Game of Thrones se difuzează oficial săptămâna viitoare, dar hackerii spun că te-ai bucura de finalul sezonului din Urzeala Tronurilor mai devreme.

Abia noaptea trecută te-ai fi putut uita la episodul 6 din Urzeala Tronurilor, dacă era să aștepți lansarea oficială a acestuia. De data asta, n-a mai fost nevoie ca hackerii să pună episodul pe internet, pentru că HBO și-a dat cu stângul în dreptul și a difuzat din greșeală episodul la mijlocul săptămânii trecute, în toiul nopții.

Hackerii amenință că episodul 7 din Game of Thrones, care este și cel mai important al sezonului, fiind ultimul, va ajunge pe internet înainte de vreme. Hackerul sau hackerii au luat legătura cu Mashable, unde, într-un mail semnat de dl. Smith, HBO erau avertizați să se pregătească pentru leak-urile de la episoadele 6 și 7 din Urzeala Tronurilor.

Urzeala Tronurilor: HBO nu mai scapă de probleme

Cei de la HBO au o mulțime de probleme din cauza breșei de securitate pe care au avut-o acum ceva vreme. Hackerii au reușit să fure 1,5TB de date, unde se regăsesc nu doar episoade din seriale, dar și alte date confidențiale, cum ar fi datele de acces la conturile de social media ale companiei și nu numai.

Compania a dat un comunicat de presă în care a specificat că nu se află în discuții cu hackerul sau cu hackerii. HBO susține că eventualul grup ar putea continua să ofere publicului diverse informații din cele descoperite, pentru a genera atenție din partea mass-mediei, însă ”acesta este un joc la care nu vom lua parte”, arată compania.

Rămâne de văzut dacă episodul 7 din Urzeala Tronurilor va ajunge pe internet în următoarele zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: